Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν τα κατάφεραν οι έφηβοι του Αστέρα (vd)

Δεν τα κατάφεραν οι έφηβοι του Αστέρα (vd)
Η εφηβική ομάδα (Κ-17) του Αστέρα δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ατρόμητο, καθώς γνώρισε την ήττα στην Τρίπολη με 1-3, ωστόσο παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς, ενώ πιο πίσω ακολουθούν οι Παναθηναϊκός (42), Πανιώνιος (40).
Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, που δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ο Αστέρας ήταν αυτός που απείλησε την αντίπαλη εστία στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κυριακόπουλο να πλασάρει άουτ στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 61’ με δυνατό σουτ του Νταβιώτη μέσα από την μεγάλη περιοχή (0-1), ενώ διπλασίασε τα τέρματά του μετά από ατομική ενέργεια και τελείωμα του Σιάνου στο 80ο λεπτό (0-2).
Ο Αστέρας που μετά το 0-1, βγήκε στην επίθεση ψάχνοντας το γκολ, μείωσε στο 88ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Καραμήτου μετά από εξαιρετική πάσα του Κούσια από αριστερά (1-2).
Στα επόμενα λεπτά ο Αστέρας έχασε ευκαιρίες με τον Τσιώλη (σουτ) και τον Βουτσελά (κεφαλιά) που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ σε μία αντεπίθεση των φιλοξενουμένων και πλασέ του Κουτρούλη στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Αστέρας: Καπετάνος, Τσέκος, Βουτσελάς, Αγγ. Ζήσης (46’ Γιαν. Παπαγεωργίου), Γκίτσης, Κοντογιαννόπουλος, Καραμήτος, Νάτσης (66’ Σαλτάρης), Δημ. Παπαγεωργίου, Τσιώλης, Κυριακόπουλος
– Τον αγώνα παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...