Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αλλάζουν τις κλειδαριές για λόγους ασφαλείας στο ΔΑΚ Τρίπολης!

Αλλάζουν τις κλειδαριές για λόγους ασφαλείας στο ΔΑΚ Τρίπολης!
Μετά από αλλεπάλληλα περιστατικά, τον τελευταίο καιρό, με φθορές στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης, η διοίκηση του Νομικού Προσώπου του Δήμου λαμβάνει μέτρα.
Σε ανακοίνωση γίνεται γνωστό σε όλους τους συλλόγους-γυμναστές που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ΔΑΚ ότι από την Τετάρτη 18/03/2015, για λόγους ασφαλείας, θα αντικατασταθούν όλες οι κλειδαριές του σταδίου. Επίσης για όποια αλλαγή του προγράμματος προπονήσεων τους οφείλουν να ενημερώσουν το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου.
Όσον αφορά τώρα τη χρήση του ΔΑΚ τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες, θα πρέπει να ενημερώνουν εγγράφως το πρόεδρο του Νομικού Προσώπου δυο μέρες νωρίτερα προκειμένου να λάβουν γραπτή άδεια την οποία θα υποδεικνύουν όπου τους ζητηθεί.
Τέλος, τα κλειδιά από εδώ και πέρα θα είναι στη κατοχή του επιστάτη-φύλακα για όποιον τα χρειαστεί εάν και εφόσον υπάρξει έκτακτη ανάγκη.
Οι αποφάσεις λήφθηκαν από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Τρίπολης, Θεόδωρο Καραλή. 
(Φωτογραφία αρχείου)

3 σχόλια

  • takis
    takis Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 16:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ftiaxte ena skate park kapou sto xoro tou stadiou einai krima kai adiko ta paidia aftou tou a8lhmatos na einai sths platies sxolia kai eklisies paranoma gt den ftiaxnoume kanenan idiko xoro edo kai xronia

  • Σαράποβα
    Σαράποβα Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 09:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλλάξτε κανένα διχτάκι, φτιάξτε καμιά τουαλέτα που αν θέλει γυναίκα να πάει για την ανάγκη της το βράδυ δεν το συζητάμε πάει σπίτι της!!!!!, φτιάξτε τίποτα στα βάρη που είναι χαλασμένα χρόνια .....και βλέπουμε. Δηλ εκτός από κλειδιά αλλάξτε καμιά λάμπα, βάλτε καμιά βίδα, αλλάξτε κανένα συρματόσχοινο, βάψτε κανένα τοίχο κ.α.!!! Μην το κοιτάτε μόνο.... δεν φεύγει το στάδιο ....εκεί θα μείνει.

  • PARISP
    PARISP Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 22:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...