Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΓΣΑ - Επτά μετάλλια στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου!

ΓΣΑ - Επτά μετάλλια στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου!
Το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα τα αγωνίσματα της πρώτης ημέρας του 4ου ομίλου του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Ανδρών Γυναικών. Στον 4 όμιλο συμμετέχουν τα σωματεία των Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου και Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δυτικής Στερεάς και Ιονίων Νήσων, και οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι οι πρώτοι ουσιαστικά επίσημοι αγώνες όπου αξιολογούνται τα σωματεία για την φετινή σεζόν.


Η παρουσία των Αθλητών και αθλητριών του Γ.Σ.Αρκαδίας ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική αφού οι περισσότεροι από αυτούς γύρισαν με μετάλλια (επτά μετάλλια στο σύνολο)

Εντυπωσιακή αρχή πραγματοποίησε ο Ιάσονας Θανόπουλος ο οποίος μετά τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν την περσινή χρονιά έδειξε ότι έχει επανέλθει σε υψηλό επίπεδο αφού με την πολύ καλή για την εποχή επίδοση των 48,18 μ. στην δισκοβολία των ανδρών κατέλαβε την πρώτη θέση του αγωνίσματος και έδειξε ότι το Καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία των νέων στο αγώνισμα.

Ο Βαγγέλης έξαρχος κατέλαβε την δεύτερη θέση στο αγώνισμα των 110 μ. με εμπόδια σημειώνοντας την πολύ καλή για την εποχή επίδοση των 15'', 93.

Επίσης δεύτερη θέση στα 400 μ. για τον Μωυσή Σέχου με 51'',50

Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο για την Βασιλική Κουτσουμπού με επίδοση στα 5,66 μ. στο άλμα σε μήκος, η οποία όμως πραγματοποίησε απλά ένα πέρασμα από τους συγκεκριμένους αγώνες αφού βρίσκεται στην φάση που αλλάζει την τεχνική της και σίγουρα το Καλοκαίρι θα δούμε από αυτήν πολύ καλύτερες επιδόσεις.

Χάλκινα μετάλλια είχαμε ακόμα από την Αγγελική Λυμπεροπούλου στο τριπλούν των γυναικών με 11,67 μ. , από τον Ηλία Σουγλάκο στην σφαιροβολία με καλύτερη βολή στα 14,37 μ. ,και από την Χρύσα Καλδή στα 100 μ. με εμπόδια με επίδοση 18'',50.

Ο Γ.Σ.ΑΡΚΑΔΙΑΣ με την συμπλήρωση της πρώτης ημέρας προηγείται των σωματείων της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελ/σου που μετείχαν στους αγώνες.

Η δεύτερη μέρα του διασυλλογικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 9 Μαίου 2015 στην Τρίπολη η οποία είναι και η έδρα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...