Πρώτος σκόρερ ο Μπαράλες που δηλώνει ... πιστός στον Αστέρα (vd)

Με το γκολ που σημείωσε ο Χερόνιμο Μπαράλες στον αγώνα με τον Πανθρακικό, έφτασε τα δέκα επτά στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και παραμένει μόνος στην κορυφή του σχετικού πίνακα.
Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, οι πέντε ποδοσφαιριστές που προηγούνται στον πίνακα των σκόρερ είναι οι παρακάτω:
1. Χερόνιμο Μπαράλες 17 (Αστέρας)
2. Κώστας Μήτρογλου 14 (Ολυμπιακός)
3. Τσόρι Ντομίγκεζ 14 (Ολυμπιακός)
4. Μάργκους Μπέργκ 13 (Παναθηναϊκός)
5. Νίκος Καλτσάς 12 (Βέροια)
Παράλληλα, ο Μπαράλες έφτασε τα 25 γκολ με τη φανέλα του Αστέρα στη Σούπερ Λιγκ πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ που την τριετία (2007-2010) σημείωσε 26 γκολ και είναι ο αρχι-σκόρερ του Αστέρα στην κορυφαία εθνική κατηγορία.
O Jeronimo Barrales ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-Πανθρακικός 2-1. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αργεντινού επιθετικού.