Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ιωάννα Κωστοπούλου: «Όλα τα μπορούμε, γιατί είμαστε Έλληνες και το αποδείξαμε»!

Ιωάννα Κωστοπούλου: «Όλα τα μπορούμε, γιατί είμαστε Έλληνες και το αποδείξαμε»!
Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που έγινε στην Ιταλία, η Ιωάννα Κωστοπούλου, του ΑΟΠΟΤ Τρίπολης, στέφθηκε Χρυσή Πρωταθλήτρια στην κατηγορία +75kg Ασημένια Βετεράνων!


Η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, μοιράστηκε τις σκέψεις για αυτή τη νέα μεγάλη επιτυχία, που μάς έκανε όλους υπερήφανους: «Επιστρέφοντας από το 5ο συνεχόμενο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην αθλητική μου καριέρα θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου μαζί σας. Το φετινό πανευρωπαϊκό χάρισε τόσο σε μένα όσο και σε όλους τους αθλητές , προπονητές , παράγοντες και φίλους του ταεκβοντό itf υπέρτατες στιγμές ψυχικής και εθνικής ανάτασης με την εθνική μας ομάδα να κατακτά την 3η θέση στη γενική κατάταξη και την ελληνική ομάδα βετεράνων στην κορυφή της Ευρώπης! Όσον αφορά σε μένα θα ήθελα αρχικά μέσα απ' την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Χρυσοβαλάντη Κολλιόπουλο χωρίς τον οποίο δε θα είχα φτάσει ποτέ στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης! Στη συνέχεια ένα τεράστιο ευχαριστώ στους προπονητές της Εθνικής μας ομάδας, τους παράγοντες της ομοσπονδίας, τον αρχηγό αποστολής και τον αρχηγό ομάδας που στάθηκαν δίπλα μου και μου φέρθηκαν άψογα, όχι μόνο φέτος αλλά όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για την πετυχημένη πορεία της εθνικής μας ομάδας. Η εκτίμηση και ο σεβασμός μου είναι δεδομένος και εύχομαι από καρδιάς να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν το όραμά τους για να ανέβει ακόμα ψηλότερα το ελληνικό ταεκβοντό itf.

Επίσης δε μπορώ να μην ευχαριστήσω τους συναθλητές μου στην αποστολή μικρούς και μεγάλους για την αγάπη, εκτίμηση και θερμή τους υποστήριξη. Τους εύχομαι να είναι πάντα γεροί και να έχουν πάντα επιτυχίες ανάλογες και ακόμα μεγαλύτερες και να αγωνίζονται με ήθος όπως κάνουν πάντα. Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στους αθλητές και αθλήτριες που πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν. Ως η ''γιαγιά'' της εθνικής θα σας πω ένα μόνο πράγμα. ''ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ'' αρκεί να το πιστέψετε και να δουλέψετε γι αυτό. Τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο. ''ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ!! Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους. Μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας!!!!!!!»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...