Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για πρώην παίχτη του Αστέρα ... ψάχνεται η ΑΕΚ!

Για πρώην παίχτη του Αστέρα ... ψάχνεται η ΑΕΚ!

Ο Μιλοβάνοβιτς εξετάζει τα δεδομένα της υπόθεσης του Ισπανού μεσοεπιθετικού για την ΑΕΚ - Ξέρει για Ελλάδα ο ίδιος και είναι θετικός...

Σύμφωνα λοιπόν με το Gazzetta.gr, την ΑΕΚ η αναζήτηση ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ της είναι σε πλήρη εξέλιξη με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να ενημερώνεται (και με τη σειρά του να ενημερώνει) για περιπτώσεις που μπορεί να προσθέσουν ποιότητα και βελτίωση σε όλες τις θέσεις.

Όπως είναι γνωστό στην Ένωση ψάχνουν (μεταξύ άλλων και) έναν ακόμη παίκτη που να δύναται να αγωνιστεί στις θέσεις πίσω από τον επιθετικό (μετά τον Βάργκας που θεωρείται ολοκληρωμένη μεταγραφή και ο οποίος αναμένεται έως το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε στην Αθήνα).

Τέτοιος είναι και ο γνώριμος σε όλους μας από τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης Ρουμπέν Ράγιος που αγωνίζεται με την ίδια ευκολία ως αριστερό εξτρέμ αλλά και πίσω από τον επιθετικό και για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ψάχνεται η ΑΕΚ με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να εξετάζει τα δεδομένα (και) της συγκεκριμένης περίπτωσης.

Οι περισσότεροι βέβαια θα θυμούνται την εξαιρετική χρονιά του 29χρονου Ισπανού άσου όταν οδήγησε τον Αστέρα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για το ματς στο οποίο όλοι αναγνώρισαν την αξία και την ανωτερότητα της ομάδας της Αρκαδίας στο οποίο ο ίδιος σκόραρε και έκανε τον Μοντέστο να περάσει ένα από τα χειρότερα βράδια της καριέρας του αφού στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς απλά δεν τον... είδε!

Προσοχή όμως δεν υπάρχει κάποια πρόταση, ή προχωρημένη κίνηση από την ΑΕΚ. Ο τεχνικός της διευθυντής βρίσκεται ακόμη στο πρώτο στάδιο της συγκεκριμένης υπόθεσης (εξετάζει και ενημερώνεται για όλα τα δεδομένα της περίπτωσης του Ράγιος) και αναμένεται να ακολουθήσει διερευνητική επαφή...

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μακάμπι Χάιφα -για ένα ακόμη χρόνο- ωστόσο ο νέος προπονητής της ομάδας (αποκτήθηκε τον Μάιο) Ρόνι Λέβι δεν τον υπολογίζει και έχει καιρό τώρα ζητήσει από τη διοίκηση να τον αποδεσμεύσει. Κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι δύσκολο για τον Ράγιος να κερδίσει την ελευθερία του ενώ και το κασέ του είναι απόλυτα προσιτό (οι ετήσιες απαιτήσεις του δεν θα ξεπεράσουν τις 200.000 με 250.000 ευρώ).

Επιπρόσθετα στα θετικά είναι (και) το γεγονός πως γνωρίζει την Ελλάδα και την Αθήνα (σαφέστατα και την ΑΕΚ) με αποτέλεσμα να είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να «επαναπατριστεί» για λογαριασμό της Ένωσης τη στιγμή που ο ίδιος γνωρίζει πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη χώρα μας χωρίς να ξέρει πάντως και τις ομάδες που φέρονται να τον θέλουν...

 photo 161825_zpsm2arbwry.jpg

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...