Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι τούρκοι ζητούν να αποβληθεί ο Αστέρας από το Europa League!

Οι τούρκοι ζητούν να αποβληθεί ο Αστέρας από το Europa League!
Δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Milliyet, που αναδημοσιεύει το sdna.gr, κατηγορεί την κατηγορεί την UEFA επειδή η Φενέρμπαχτσε τιμωρήθηκε για την εμπλοκή της στα «στημένα», ενώ ο Αστέρας Τρίπολης θα βρεθεί στους ομίλους του Europa.


Η Φενέρμπαχτσε είχε αποκλειστεί συνολικά για τρεις σεζόν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την ίδια στιγμή όμως η UEFA δεν δείχνει παρόμοια αυστηρότητα σε περιπτώσεις σαν αυτή του Αστέρα Τρίπολης, όπως σημειώνει η «Milliyet», η οποία μιλά για δύο μέτρα και δύο σταθμά.

«Με τη Φενέρμπαχτσε υπήρξε μηδενική ανοχή, καθώς την απέβαλαν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ σε πιο σοβαρές περιπτώσεις όπως του Αστέρα, δεν υπήρξε κανείς ενδοιασμός να τον αφήσουν να παίξει στους ομίλους του EuropaLeague», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

H όλη υπόθεση βέβαια έρχεται ως συνέχεια όσων κατήγγειλε προ ημερών η ιστοσελίδα «Insideworldfootball», η οποία σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ διατύπωσε αρκετά ερωτηματικά για την έγκριση που έδωσε η UEFA στους Αρκάδες να αγωνιστούν στο EuropaLeague, αλλά και το δεδικασμένο που δημιουργούνταν για τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός, σημειώνει το sdna. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...