Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το … παρατραβάνε οι τούρκοι – Θέλουν να καταγγείλουν τον Αστέρα στην UEFA!

Το … παρατραβάνε οι τούρκοι – Θέλουν να καταγγείλουν τον Αστέρα στην UEFA!
Το ενδεχόμενο να διαμαρτυρηθούν και στην UEFA για "μεροληπτική στάση" απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης συγκριτικά με ό,τι είχε συμβεί στην περίπτωσή της είναι οι υπεύθυνοι της Φενέρμπαχτσέ. 


Όπως ανέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο τούρκος συνάδελφος, Μπατουχάν Γκιουλσά, πρόκειται για μια σκέψη η οποία υπάρχει στο μυαλό των υπευθύνων της τουρκικής ομάδας καθώς θεωρούν ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είχε πράξει με διαφορετικό και περισσότερο αυστηρό τρόπο στις δύο περιπτώσεις αποκλεισμού της "Φενέρ" από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Όπως εξήγησε ο τούρκος δημοσιογράφος η UEFA είχε προχωρήσει στην τιμωρία της Φενέρμπαχτσέ χωρίς να υπάρχει τελεσίδική απόφαση, αλλά απλώς κατηγορίες και στοιχεία για συμμετοχή της ομάδας και των υπευθύνων της σε υπόθεση σε "στημένα" παιχνίδια. 

«... η διαφορά είναι ότι η Φενέρ το 2011 αποβλήθηκε γιατί η UEFA παρατήρησε τις δημοσιεύσεις από τις εφημερίδες, και τους διαλόγους που είχαν δημοσιευτεί στον Τύπο. Στη συνέχεια κανένα από τα πειστήρια που ανέφεραν στα δημοσιεύματα αυτά δεν βρέθηκε», τόνισε και συνέχισε: 

«Η UEFA υποστήριξε ότι έχει ισχυρά στοιχεία για τη συμμετοχή της ομάδας και των ανθρώπων της στα στημένα και την απέβαλε. Παρουσίασε -μάλιστα- και δύο επιλογές στις τουρκικές Αρχές... ''Ή θα αποβάλλετε εσείς την Φενέρμπαχτσέ, ή εμείς. Όμως στην περίπτωση που δεν αποβάλλεται εσείς τότε θα είμαστε υποχρεωμένοι να σας επιβάλλουμε πρόστιμο''», τόνισε ο Μπατουχάν Γκιουλσά μεταφέροντας το "τελεσίγραφο" της UEFA. 

Τέλος, μετέφερε το κλίμα το οποίο επικρατεί στην Τουρκία για το θέμα αυτό αναφέροντας ότι υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό γιατί ακολουθήθηκε με την Φενέρμπαχτσέ αυτή τη τακτική και δεν συμβαίνει το ίδιο και στην περίπτωση των ελληνικών ομάδων. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...