Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγάλη στήριξη Αστέρα σε Παναρκαδικό – Συμφώνησαν για ενίσχυση με σημαντικούς παίχτες!

Μεγάλη στήριξη Αστέρα σε Παναρκαδικό – Συμφώνησαν για ενίσχυση με σημαντικούς παίχτες!
Πολύ σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν τα τελευταία 24ωρα, αναφορικά με την ενίσχυση της συνεργασίας, ανάμεσα στις δύο σημαντικότερες ομάδες της περιοχής μας. Τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναρκαδικό.
Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και είναι οριστικές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Καλημέρα Αρκαδία».
Για να υπάρξει συμφωνία, προηγήθηκαν πολλές διαβουλεύσεις και μία σημαντική συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση του Παναρκαδικού και τον Διευθυντή της ΠΑΕ Αστέρας, Δημήτρη Μποροβήλο.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μία άνευ προηγουμένου ενίσχυση του Παναρκαδικού, με ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του Αστέρα. Ίσως, περισσότεροι από δέκα ποδοσφαιριστές, να δοθούν δανεικοί από τον Αστέρα, προκειμένου ο Παναρκαδικός να προσπαθήσει να διεκδικήσει την άνοδό του, στη Β’ Εθνική!
Πρόκειται για παίχτες από την Κ20 του Αστέρα, νεαρούς με μεγάλο ταλέντο, αλλά και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που έχουν σε ισχύ συμβόλαια με την ΠΑΕ Αστέρας.
Εύκολα προκύπτει το συμπέρασμα από όλα τα προαναφερόμενα, ότι Μπάκος και Καϋμενάκης, έχουν δώσει το «οκ» για να ενισχυθεί η στήριξη προς τον Παναρκαδικό.
Στον Παναρκαδικό, φυσικά, παραμένει η ίδια διοίκηση που πήρε την ομάδα, πέρυσι, υπό διάλυση, κατάφερε να φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο και να κάνει μία εξαιρετική πορεία στη Γ’ Εθνική.
Επίσης, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, είναι ότι με την εξέλιξη αυτή, σταματά οριστικά η οποία συζήτηση υπάρχει περί αντιπαλότητας των δύο ομάδων, θέμα το οποίο επί της ουσίας δεν υφίσταται, παρά μόνο σε μία εξαιρετικά μικρή μερίδα φανατικών οπαδών, της μίας ή της άλλης πλευράς. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...