Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έτοιμη η σύμβαση: Χλοοτάπητας στο γήπεδο Άστρους και κατασκευή «5Χ5» στο Ξηροπήγαδο!

Έτοιμη η σύμβαση: Χλοοτάπητας στο γήπεδο Άστρους και κατασκευή «5Χ5» στο Ξηροπήγαδο!
Το σχέδιο της προγραµµατικής σύµβασης µεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας, για την εκτέλεση των έργων «Βελτίωση εγκαταστάσεων και τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο της ∆ηµοτικής Κοινότητας Άστρους του ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας», προϋπολογισµού 164.000,00 € και «Κατασκευή Αθλητικού Γηπέδου 5χ5 στην Τοπική Κοινότητα Ξηροπηγάδου του ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας», προϋπολογισµού 120.000,00 € εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας!


ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Η προγραµµατική σύµβαση αφορά την κατασκευή των έργων «Βελτίωση εγκαταστάσεων και τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο της ∆ηµοτικής Κοινότητας Άστρους του ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας», προϋπολογισµού 164.000,00 € και «Κατασκευή Αθλητικού Γηπέδου 5χ5 στην Τοπική Κοινότητα Ξηροπηγάδου του ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας», προϋπολογισµού 120.000,00 €.

Η εκτέλεση των έργων κρίνεται αναγκαία, καθώς θα αντιµετωπίσει τα σοβαρά προβλήµατα που έχουν δηµιουργηθεί σε θέµατα επάρκειας και ποιότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων στο ∆ήµο Βόρειας Κυνουρίας.

ΧΡΟΝΟ∆ΙΑΓΡΑΜΜΑ

Η διάρκεια της παρούσης προγραµµατικής σύµβασης ισχύει για 180 ηµέρες, αρχοµένης από την ηµεροµηνία υπογραφής της σύµβασης.

Η διάρκειά της µπορεί να παραταθεί µε κοινή απόφαση των συµβαλλοµένων.

ΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΟ∆ΟΤΗΣΗΣ

Το ποσό που απαιτείται για την κατασκευή των έργων ανέρχεται συνολικά σε 284.000,00 €.

Η πίστωση των 284.000,00 € (συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ) για την χρηµατοδότηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, προέρχεται από το πρόγραµµα Κ.Α.Π της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδία.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Μετά την περαίωσή τους, τα έργα θα παραδοθούν για λειτουργία στο ∆ήµο Βόρειας Κυνουρίας, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τη χρήση, λειτουργία και συντήρησή τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...