Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ήττα με ... κέρδη για τον Αστέρα στην Ολλανδία (vd)

Ήττα με ... κέρδη για τον Αστέρα στην Ολλανδία (vd)

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να ηττήθηκε 3-2 από τη Φίτεσε αλλά έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του, στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Στάικος Βεργέτης, μπορεί να είδε την ομάδα του να δέχεται τρία γκολ αλλά σε γενικές γραμμές θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ενώ σίγουρα έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.

Το ματς:

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες άργησαν λίγο να ανεβάσουν στροφές καθώς στο πρώτο τέταρτο δεν υπήρξε κάτι το αξιοπρόσεκτο.
Η Φίτεσε πήρε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα την κατοχή της μπάλας και ήλεγχε την κυκλοφορία ενώ ο Αστέρας προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως στις αντεπιθέσεις, με τον Μπερτόλιο να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο στο χώρο του κέντρου.
Στην πρώτη ουσιαστικά καλή φάση του αγώνα ήρθε και το πρώτο γκολ και ανήκε στους Αρκάδες. Ο Μπερτόλιο έκλεψε έξυπνα την μπάλα από τον Ράζιτσα και ο αμυντικός της Φίτεσε τον ανέτρεψε αντικανονικά εντός περιοχής. Ο Γιάννου ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε από τα έντεκα βήματα δίνοντας το προβάδισμα στους Αρκάδες.
Η πρώτη τελική προσπάθεια για τους Ολλανδούς ήρθε με τη συμπλήρωση του πρώτου μισαώρου από μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπράουν, η οποία ωστόσο πέρασε πολλά μέτρα άουτ.
Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα, ο Έλληνας επιθετικός ανέτρεψε με τη σειρά του αντικανονικά τον προσωπικό του αντίπαλο και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι αυτή τη φορά για τη Φίτεσε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπράουν και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Βεργέτη, πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 45’ ολοκληρώθηκε η ανατροπή. Συγκεκριμένα, στο 40ο λεπτό ο Λίρνταμ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Ράζιτσα, με πλασέ εντός περιοχής, διαμόρφωσε το 2-1 και με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν πιο χαμηλός σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο καθώς οι φάσεις ήταν λιγοστές και το μόνο αξιόλογο ουσιαστικά ήταν το τρίτο γκολ της Φίτεσε.
Αυτό σημειώθηκε στο 59ο λεπτό με τον Ράζιτσα και πάλι, έπειτα από ατομική ενέργεια, να πλασάρει μέσα από την περιοχή και να σκοράρει για το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Αυτό που φάνηκε να αποσυντονίζει την ομάδα του Βεργέτη ήταν οι πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος ωστόσο θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο πρώτο μέρος και κυρίως στο πρώτο μισάωρο.
Ωστόσο, οι Αρκάδες κατάφεραν να πετύχουν και ένα δεύτερο γκολ στην εκπνοή του αγώνα με τον Τσοκάνη να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά και τον Μάσα μέσα από την περιοχή, με πλασέ στην κίνηση μείωσε για το τελικό 3-2.

Φίτεσε (Π. Μπος): Ρόομ, Φαν Ντερ Βερφ, Λέερνταμ, Μπράουν, Κασαϊσβίλι, Όλινικ, Νακάμπα, Ράσικα, Μπέικερ, Ατσέντε, Κάσια
Αστέρας Τρίπολης (Σ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Μούκαμ, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Χαμντανί, Φούντας, Μπερτόλιο, Γιάννου

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ, ΕΔΩ!

Πηγή - novasports.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...