Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γενική Συνέλευση έγινε στον Παναρκαδικό - Τι ανακοινώθηκε για τη συνεργασία με τον Αστέρα!

Γενική Συνέλευση έγινε στον Παναρκαδικό - Τι ανακοινώθηκε για τη συνεργασία με τον Αστέρα!

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Παναρκαδικού η Τακτική Γενική Συνέλευση της ομάδας του «τριφυλλιού» με την οποία ύστερα από την απαιτούμενη απαρτία των μελών της εγκρίθηκε ομόφωνα τόσο ο οικονομικός όσο και ο διοικητικός απολογισμός της διοίκησης του συλλόγου! Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και σχεδόν όλα τα μέλη δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους από τον τρόπο που διαχειρίστηκε το διοικητικό συμβούλιο τη δύσκολη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Επιτυχημένη από αγωνιστικής άποψης η χρονιά με άνετη παραμονή στην κατηγορία και παράλληλα η καλύτερη δυνατή διαχείριση στα οικονομικά σε μια απαιτητική αγωνιστική περίοδο που εν’ τέλει μόνο ζημιωμένη δεν έβγαλε την ομάδα!

Συνολικά λοιπόν κατά τη διάρκεια της τακτικής Γενικής Συνέλευσης εγκρίθηκαν ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της διοίκησης και πέρα από τις τοποθετήσεις των μελών της ΓΣ για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, οι άνθρωποι της διοίκησης ενημέρωσαν τα μέλη και για την επικείμενη συνεργασία του Παναρκαδικού με τον Αστέρα Τρίπολης για την οποία λεπτομέρειες θα αρχίσουν να βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας σταδιακά την κατάλληλα στιγμή που επίσημες ανακοινώσεις.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε στα γραφεία του Παναρκαδικού λίγο μετά τις 20:30 και ολοκληρώθηκε μία περίπου ώρα αργότερα λίγο μετά τις 21:35. Η συγκεκριμένη συνέλευση ήταν από τις πιο χαλαρές και ήρεμες των τελευταίων ετών, χωρίς εντάσεις και αντιπαραθέσεις σαν αυτές που είχαμε ζήσει τα τελευταία χρόνια σε κρίσιμες στιγμές για την ομάδα. Στη συνέχεια αρκετά από τα μέλη του Παναρκαδικού είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν σε κατ’ ιδίαν κουβέντες με βασικό θέμα το σχεδιασμό της νέας χρονιάς που ξεκινάει στις 27 Ιουλίου 2015 και φυσικά την επικείμενη συνεργασία με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης!

Η έγκριση του οικονομικού απολογισμού και το ενεργητικό +695 ευρώ…

Αναφορικά με το θέμα της συζήτησης στον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε για τον Παναρκαδικό, ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Κωστόγιαννης αναφερόμενος στον έλεγχο των βιβλίων και τον οικονομικών είναι γεγονός ότι δεν έκρυψε τη μεγάλη ικανοποίησή του για τη διαχείριση που έγινε τους προηγούμενους μήνες. Ο κ. Κωστόπουλος τόνισε ότι πέρυσι το Καλοκαίρι κατά τη Γενική Συνέλευση του περασμένου Αυγούστου ο Παναρκαδικός είχε στο ταμείο του μόλις 1,02 ευρώ. Πρόσθεσε ότι η διαχείριση που έγινε από τη διοίκηση παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και την ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά, ήταν η καλύτερη δυνατή και γι’ αυτό το λόγο δεν παρέλειψε να συγχαρεί το ΔΣ του συλλόγου.

Χαρακτηριστική απόδειξη της σωστής διαχείρισης ήταν ότι τη χρονιά που έκλεισε, το ταμείο του «πράσινου» συλλόγου όχι μόνο δεν είχε παθητικό υπόλοιπο, αλλά βρίσκεται διαθέσιμο ένα υπόλοιπο της τάξεως των 695 και κάτι ευρώ! Χρήματα που συγκεντρώθηκαν και παρέμειναν στο ταμείο του συλλόγου με το κλείσιμο της χρονιάς, κάτι που έχει αρκετά χρόνια να συμβεί, με βάσει τα δεδομένα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και με δεδομένο ότι όλες οι υποχρεώσεις προς τρίτους μέχρι σήμερα έχουν διευθετηθεί.

Από την πλευρά του το μέλος του Παναρκαδικού κ. Λουκάς συνεχάρη τους ανθρώπους της διοίκησης για την ιδανική οικονομική διαχείριση και ειδικότερα τον Πρόεδρο της κ. Ψυχογιό, αφού όπως τόνισε τα προηγούμενα χρόνια είχε «ματώσει οικονομικά» για το σύλλογο τονίζοντας: «Η διοίκηση αυτή που “επιστρατεύτηκε” πέρυσι είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων, γιατί έβγαλαν μια πολύ καλή χρονιά, την καλύτερη στην ιστορία του Παναρκαδικού μετά από τις παλιές εποχές». Τα εύσημα του προς τη διοίκηση τόνισε στη ΓΣ και ο κ. Μουλόπουλος, αναγνωρίζοντας τη σοβαρή δουλειά που αυτή έκανε στη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως λοιπόν ήταν αναμενόμενο η έγκριση του οικονομικού απολογισμού πέρασε ομόφωνα με τα συγχαρητήρια προς τη διοίκηση να εκφράζονται από διαφορετικές κατευθύνσεις.

Η ομόφωνη έγκριση και του διοικητικού απολογισμού…

Στη συνέχεια το λόγο πήρε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Παναρκαδικού, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στον απολογισμό της διοίκησης την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Αρχικά ο ίδιος φρόντισε να ευχαριστήσει εκτός των άλλων και τον Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Δημήτρη Κωστόπουλο ο οποίος έδωσε δύο σημαντικά στελέχη που βοήθησαν τα μέγιστα τη χρονιά που πέρασε την ομάδα (σ.σ. Γιάννη Αγγελάκο, Βασίλη Κωστόπουλο) και διαδικαστικά αλλά και στο οικονομικό κομμάτι. Ο κ. Σωτηρόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα και στον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Νώντα Ψυχογιό που τα τελευταία χρόνια έδωσε ότι μπορούσε γι’ αυτή την ομάδα και με την απουσία του δεν θα μπορούσε η ομάδα να βρίσκεται στη φάση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές αλλά και όλα τα μέλη της διοίκησης για τη συμβολή τους, υπενθυμίζοντας ότι αυτή η ομάδα ατόμων επιστρατεύτηκε ουσιαστικά από τους παίκτες πέρυσι το Καλοκαίρι για να βοηθήσει στη μη διάλυση του συλλόγου.

Το μέλος της διοίκησης του Παναρκαδικού αναφέρθηκε στο ότι η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν αρκετά δύσκολη και σε επίπεδο οικονομικών απαιτήσεων παρά τις χαμηλές απολαβές των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Στη συνέχεια έγινε αναφορά και την επόμενη χρονιά. «Η επόμενη χρονιά που έρχεται και πάλι θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τον Παναρκαδικό» ήταν τα λόγια του κ. Σωτηρόπουλου που τόνισε ότι επίσημες ανακοινώσεις για την επικείμενη συνεργασία με τον Αστέρα από τον Παναρκαδικό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες μέρες. Συνεχίζοντας τόνισε επίσης: «Είμαστε σε μια καλύτερη θέση όσον αφορά το δυναμικό της ομάδα, αλλά οικονομικά τα προβλήματα παραμένουν και είναι πολύ μεγάλα».

Ο κ. Σωτηρόπουλος χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη συμφωνία συνεργασίας και στήριξης που δέχθηκε ο Παναρκαδικός από τον Αστέρα Τρίπολης, μετά από ενέργειες του Προέδρου του Παναρκαδικού κ. Ψυχογιού. Το «χτίσιμο γέφυρας» όπως χαρακτηριστικά τόνισε το μέλος του ΔΣ του Παναρκαδικού τη συνεργασία των δύο συλλόγων μεταφράζεται ουσιαστικά σε υποστήριξη σε έμψυχο υλικό, αναφέροντας γι’ αυτό το θέμα χαρακτηριστικά: «Αυτή η βοήθεια ήρθε τελικά από τον Αστέρα και αυτή η βοήθεια είναι μόνο σε παίκτες και όχι σε οικονομική στήριξη. Το οικονομικό βάρος θα πέσει και πάλι στη σημερινή διοίκηση. Διοίκηση παραμένει η ίδια με άλλο ένα χρόνο θητεία και δεν παραδίδει τα ηνία. Στόχος της διοίκησης ο Παναρκαδικός να παραμείνει στην Γ’ Εθνική κατηγορία και να διασφαλιστεί η πορεία από εδώ και έπειτα. Αυτή η χρονιά είναι Αστέρα – Παναρκαδικός χέρι-χέρι και ο Αστέρας μας δίνει παίκτες, βοηθώντας μας και στον προπονητικό τιμ. Τίποτα παραπάνω…».

Σύμφωνοι με την επικείμενη συνεργασία…

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλά μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Παναρκαδικού πήραν θέση για την επικείμενη συνεργασία με τον Αστέρα χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντική τη συνεργασία αυτή με την άλλη ιστορική ομάδα της Τρίπολης! Εκτός από τον κ. Σωτηρόπουλο και το μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Κωστόπουλος χαρακτήρισε σ’ αυτή τη φάση «μονόδρομο» αυτή τη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων. Παράλληλα το μέλος του ΔΣ κ. Αγγελάκος, τόνισε ότι η βοήθεια του Αστέρα κρίνεται πάρα πολύ σημαντική και τον βρίσκει και αυτόν σύμφωνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η διοίκηση δεν θα προσπαθήσει από την πλευρά της να βρει και άλλους πόρους και χορηγούς για την ομάδα το επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά του το μέλος της ΓΣ του Παναρκαδικού Γιώργος Μουλόπουλος τόνισε ότι όλα τα μέλη θα πρέπει να στηρίξουν τη συνεργασία του Παναρκαδικού με τον Αστέρα Τρίπολης και όλοι να σταθούν προς την εποικοδόμηση αυτής της σημαντικής συνεργασίας! Στη Γενική Συνέλευση είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς δεν εξέφρασε την αντίρρησή του για την επικείμενη συνεργασία και τη στήριξη που οι «πράσινοι» αναμένεται να δεχθούν από τον Αστέρα.

Η επόμενη μέρα της ομάδας…

Όπως προαναφέρθηκε επίσημες ανακοινώσεις για την επόμενη μέρα του Παναρκαδικού δεν έχουν ακόμη υπάρξει από το σύλλογο. Παρ’ όλα αυτά όλα είναι έτοιμα σε επίπεδο οργάνωσης και σε επίπεδο τεχνικών λεπτομερειών για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας εν’ όψει της επόμενης χρονιάς. Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 στο γήπεδο της ομάδας και εκεί σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι παρών όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μαζί με το προπονητικό τιμ που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Το ρόστερ σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες θα είναι μοιρασμένο αφού ένα 50% περίπου αποτελείται από παίκτες του Παναρκαδικού που έμειναν στην ομάδα από την περασμένη χρονιά και ένα 50% θα αποτελεί παίκτες που θα έρθουν από τον Αστέρα.




Καμία άλλη λεπτομέρεια ούτε για τα ονόματα των παικτών που θα έρθουν από τον Αστέρα, αλλά ούτε και για το προπονητικό τιμ δεν είναι ακόμη γνωστά και ανακοινώσιμα! Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν την προσεχή Δευτέρα με την έναρξη της προετοιμασίας των «πρασίνων».

Ξεκαθαρίστηκε επίσης από τον κ. Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο ότι η διοίκηση του Παναρκαδικού κατέθεσε σε όλα τους ποδοσφαιριστές της περασμένης χρονιάς πρόταση βελτιωμένη από αυτή την περασμένης σεζόν για παραμονή στην ομάδα, με τα λεγόμενα του μέλους του ΔΣ του «τριφυλλιού» να είναι χαρακτηριστικό: «Σε όλους τους ποδοσφαιριστές κι αυτή ήταν η ελάχιστη υποχρέωση της διοίκησης προς τους παίκτες της περασμένης χρονιάς, έγινε πρόταση οικονομική πολύ καλύτερη από την περσινή. Όποιες απουσίες παικτών από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα χρονιά, δεν είναι ευθύνη της διοίκησης».

contraepithesi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...