Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέος προπονητής του Παναρκαδικού ο Γιώργος Αντωνόπουλος

Νέος προπονητής του Παναρκαδικού ο Γιώργος Αντωνόπουλος

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του «Κόντρα Επίθεση» και όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο ρεπορτάζ μας, ο νέος τεχνικός του Παναρκαδικού για την προσεχή αγωνιστική περίοδο φαίνεται ότι θα είναι ο Γιώργος Αντωνόπουλος.

Αυτό προκύπτει από διάφορες πληροφορίες και αναφορές που δεν προέρχονται από το «στρατόπεδο» του Παναρκαδικό. Η αρχική μας εκτίμηση εδώ και περίπου ένα δεκαήμερο ανέφερε ότι το πρόσωπο που θα καθόταν στην άκρη του πάγκου των «πρασίνων» θα προερχόταν από τον «κυανοκίτρινο» σύλλογο.

Άγνωστα ακόμη τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το προπονητικό τιμ του Παναρκαδικού. Ο Γιώργος Αντωνόπουλος θα έχει στενή συνεργασία με τους προπονητές του Αστέρα και τον Στάικο Βεργέτη, αφού οι ποδοσφαιριστές που θα δοθούν στον Παναρκαδικό από τον Αστέρα, δεν πρόκειται για παίκτες «σειράς» που δεν ενδιαφέρον την «κυανοκίτρινη» ομάδα.

Αντιθέτως θα αποτελούν ταλαντούχοι παίκτες που θα βοηθήσουν σημαντικά τους «πράσινους» τη νέα χρονιά την ώρα που οι άνθρωποι του Αστέρα θα «επενδύουν» στην αγωνιστική τους εξέλιξη και ανάλογα με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τη φανέλα του «τριφυλλιού» θα καλούνται πίσω στην «ομάδα των τρένων» και στην ανδρική ομάδα! Οφείλουμε να τονίσουμε ότι επισήμως δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση ούτε από τον Παναρκαδικό, αλλά ούτε και από τον Αστέρα για την παρουσία του Αντωνόπουλου στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού». Αυτό αναμένεται να συμβεί το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας, όταν και ο Παναρκαδικός θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

http://www.contraepithesi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...