Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Όταν ο Αστέρας τρέλανε την Ευρώπη!

Όταν ο Αστέρας τρέλανε την Ευρώπη!
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ - 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014: Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΜΑΙΝΤΣ!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα και πήρε τη νίκη επί της Μάιντζ με 3-1, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa League.

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ προηγήθηκε στο σκορ με καταπληκτικό σουτ του De Blasis στο 30' από πλάγια θέση. Εννιά λεπτά αργότερα, οι Γερμανοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα ,όταν ο Κου με σουτ νίκησε τον Θεοδωρόπουλο.

Στο 68' και σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Μπακασέτας έδωσε τη μπάλα στο De Blasis, ο οποίος απόφυγε τρεις αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε το Mazza, ο οποίος μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, με τη βοήθεια του κόσμου του, που είχε κατακλύσει τις κερκίδες του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" πίεζε για να φτάσει στο χρυσό γκολ που θα του έδινε την πρόκριση και τα κατάφερε στο 86' μετά από κεφαλιά-ασιστ του Sankare στο Mazza και πλασέ του τελευταίου.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες της ομάδας μας να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη-πρόκριση και τον κόσμο στην εξέδρα να αποθεώνει την ομάδα του Στάικου Βεργέτη.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης (83' Sankare), Lluy, Goian, Munafo (59' Μπακασέτας), Rolle, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, De Blasis, Mazza, Badibanga (29' Usero).

ΜΑΪΝΤΣ : Κάριους, Νοβέσκι, Γκάις, Μπελ, Μποσίνσκι, Παρκ (74' Ντίαζ), Μόριτζ, Μάλι (85' Σότο), Κου (69' Γιάρα), Μπάουμγκαρτλινγκερ, Οκαζάκι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...