Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καλοβλέπουν Μορένο για σέντερ φορ στον Αστέρα!

Καλοβλέπουν Μορένο για σέντερ φορ στον Αστέρα!
Το ξεκίνημα του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Super League ήταν το αναμενόμενο, ο Πανθρακικός δεν προέβαλλε
ιδιαίτερη αντίσταση και χωρίς να φορτσάρει το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη πέρασε από μια έδρα από την οποία ποτέ δεν είχε φύγει με το διπλό, ένα ακόμη δείγμα πως η φανέλα βαραίνει πιο πολύ, γράφει το sentragoal...

Το ενδιαφέρον πλέον, μέχρι τη δεύτερη δοκιμασία για το πρωτάθλημα (την ερχόμενη Κυριακή με τον Παναιτωλικό), εστιάζεται σε μια καλή κλήρωση για τους ομίλους του Europa League και στην περαιτέρω ενίσχυση, με την απόκτηση τουλάχιστον ενός επιθετικού, που θα καλύψει το κενό του Χερόνιμο Μπαράλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα ονόματα που απασχολεί τους ανθρώπους του Αστέρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που μέχρι πριν από λίγο καιρό φορούσε τη φανέλα της αγρινιώτικης ομάδας, αφήνοντας καλά δείγματα της αξίας του.
Ο λόγος για τον 24χρονο Κολομβιανό σέντερ φορ Ερικ Μορένο, ο οποίος αγωνίστηκε στα «καναρίνια» ως δανεικός από την Μπράγκα, στην οποία επέστρεψε πριν από λίγο καιρό αλλά και πάλι δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Φονσέκα!

Ο Μορένο, ο οποίος σε 15 ματς πέρυσι πέτυχε έξι γκολ, δεν βρίσκεται στα πλάνα της Μπράγκα, η οποία και πάλι άπλωσε τα δίχτυα της στην Ελλάδα, παραχωρώντας τον παίκτη είτε με τη μορφή δανεισμού αλλά και με πώληση.

Με δεδομένο πως στην Τρίπολη πιστεύουν πολύ στην αξία τού κορυφαίου και σκόρερ του αγώνα της Κομοτηνής Απόστολου Γιάννου, θεωρώντας πως μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Μπαράλες ως ο βασικός σέντερ φορ της ομάδας, ο Μορένο φαντάζει μια καλή και αξιόπιστη λύση που δεν θα «καπελώσει» τον 25χρονο διεθνή επιθετικό, ενώ παράλληλα θα είναι σε θέση να προσφέρει μεταπωλητική αξία στους Αρκάδες, στην περίπτωση που θελήσουν να τον αγοράσουν λόγω της καλής του ηλικίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...