Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συναθλητές και φίλοι του Π. Κοκκάλα μιλούν για την επιτυχία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Συναθλητές και φίλοι του Π. Κοκκάλα μιλούν για την επιτυχία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!
Το ασημένιο μετάλλιο του Παναγιώτη Κοκκάλα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο στη Βουλγαρία, έχει σκορπίσει μεγάλο ενθουσιασμό σε όλη την Αρκαδία, σε όλη τη χώρα.
Φίλοι και συναθλητές του, μιλούν για την επιτυχία αυτή στις «Αρκαδικές Ειδήσεις»
Τάσος Καρνέζης: «Συγχαίρω από τα βάθη της καρδιάς μου, τον φίλο μου πρώτα – πρώτα και συναθλητή μου, Παναγιώτη, διότι τόσα χρόνια μαζί του ξέρω πολύ καλά τις θυσίες και τον αγώνα που έχει κάνει για να φτάσει μέχρι εδώ, και πραγματικά είμαι πολύ περήφανος όπως και όλη η Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια, μαζί στις προπονήσεις, ήμουν σίγουρος ότι θα ανέβει πολύ ψηλά. Τού εύχομαι κι άλλες μεγάλες επιτυχίες και να είναι γερός και δυνατός !!».
Λευτέρης Τσουκαλάς: «Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη για αυτή την τεράστια επιτυχία του. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι γιατί το ζούμε όλο αυτό πολλά χρόνια τώρα τις προσπάθειες και τους κόπους του και είναι αν θέλεις και για μας ένα παράδειγμα προς μίμηση για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας. Η χαρά μας και η σκέψη μας είναι μαζί του και μακάρι να μπορούσαμε να ήμασταν εκεί τέτοιες στιγμές. Πάντα υγιής και να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους!!!!
Αποστόλης Κωτσομητόπουλος: «Πριν αναχωρήσει του είχα εκδηλώσει τη πίστη μου ότι θα φέρει μετάλλιο, διότι έχοντας ζήσει όλα αυτά τα χρόνια τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλει μέρα με τη μέρα, η επιμονή του και η θέληση του, ήταν αυτά που προδήλωναν ότι θα μας φέρνει πάντα ευχάριστα νέα. Πολλά συγχαρητήρια και είμαι σίγουρος ότι πάντα θα μας κάνεις υπερήφανους όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα».
Νίκος Λαμπράκος: «Συγχαρητήρια στον αργυρό παγκόσμιο φίλο μας και συναθλητή Παναγιώτη. Με την προετοιμασία που είχε κάνει και το επίπεδο που έχει ο Παναγιώτης ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν μέσα στα μετάλλια, συγχαρητήρια και πάλι, έκανες όλους τους φίλους σου υπερήφανους».

Συναθλητές και φίλοι του Π. Κοκκάλα μιλούν για την επιτυχία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!Το ασημένιο μετάλλιο του Πανα...

Posted by ΑΡΚΑΔΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ on Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...