Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στοίχημα: Κρατάει στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, δε χάνει η Μπάτε

Στοίχημα: Κρατάει στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, δε χάνει η Μπάτε
Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει σήμερα και μας δίνει τη δυνατότητα για αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές. Φυσικά, το ελληνικό ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο «Emirates». Αγωνιστική δράση υπάρχει, όμως, και σε άλλα μέτωπα κι έτσι οι σημερινές προτάσεις φτάνουν... στον αριθμό επτά. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για όλα τα αποτελέσματα για στοίχημα.


Θα θέλαμε παράλληλα να σας ενημερώσουμε ότι στο Betarades.gr «τρέχει» εδώ και λίγες ημέρες Διαγωνισμός μέσω του οποίου 30 τυχεροί από εσάς μπορούν να κερδίσουν 500€ σε Free Bets! Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες κάνοντας Κλικ Εδώ!

Με αυτοπεποίθηση οι Πειραιώτες

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ, επιλέγοντας το «Χ2 ημίχρονο» για τους νταμπλούχους Ελλάδας σε απόδοση 1.90. Στη χειρότερη δυνατή χρονική συγκυρία (αν υπάρχει κάποια… καλή για παίξεις κόντρα στους Άγγλους στο Λονδίνο) αντιμετωπίζει την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός. Οι «κανονιέρηδες» προέρχονται απ’ το εμφατικό 2-5 επί της Λέστερ, εμφάνιση που κατά δήλωση του Βενγκέρ, ήταν η κορυφαία φετινή τους. Το «στραπάτσο» κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποχρεώνει απόψε τους γηπεδούχους να παίξουν μόνο για τη νίκη, καθώς σε ενδεχόμενη νέα γκέλα θα διακινδυνεύσουν ακόμη και την πρόκριση. Όπως γίνεται κατανοητό, η αποστολή των ερυθρολεύκων γίνεται ακόμη δυσκολότερη απ’ ότι ήταν. Τα έδωσε όλα η ομάδα του Μάρκο Σίλβα στην πρεμιέρα κόντρα στην Μπάγερν, έτρεξε πολύ, είχε πάθος και ενέργεια, αλλά δεν κατάφερε να βρει αντισταθμίσματα στη γερμανική ποιότητα. Αντίστοιχη εμφάνιση απαιτείται και σήμερα, ίσως μάλιστα σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, με δεδομένο ότι η αναμέτρηση είναι εκτός έδρας. Θεωρούμε ότι ο Ολυμπιακός θα μπει σήμερα με αυτοπεποίθηση, παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα στο ημίχρονο.

Δυνατοί στην έδρα τους οι Λευκορώσοι

Συνεχίζουμε με το «1Χ» της Μπάτε Μπορίσοφ επί της Ρόμα σε απόδοση 2.03. Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάτε Μπορίσοφ. Πριν από δύο βδομάδες το συγκρότημα του Αλεξάντρ Γιερμάκοβιτς ταξίδεψε στη Γερμανία και την έδρα της Λεβερκούζεν, από την οποία γνώρισε την ήττα με το βαρύ 4-1. Μετά από αυτή την αναμέτρηση οι Λευκορώσοι έδωσαν δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσαν ισάριθμες νίκες κόντρα στις Τορπέντο Ζοντίνο (1-0 εντός έδρας) και Μινσκ (2-1 εκτός έδρας). Το βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να πάρει στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Ρόμα πριν από δύο βδομάδες κόντρα στην Μπαρτσελόνα (1-1). Στο πρωτάθλημα οι «τζιαλορόσι» επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το πέρας τριών αγωνιστικών. Αφού μοιράστηκαν από ένα βαθμό με τη Σασουόλο (2-2 εντός έδρας) και γνώρισαν την (μοναδική, μέχρι στιγμής) ήττα από τη Σαμπντόρια (2-1 εκτός έδρας), επικράτησαν με το εμφατικό 5-1 της νεοφώτιστης Κάρπι. Πιστεύουμε ότι η Μπάτε θα εκμεταλλευθεί σήμερα τη δύναμη της έδρας της.

Προβάδισμα η Τσέλσι

Η τρίτη μας πρόταση από το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το «2 DNB» της Τσέλσι επί της Πόρτο σε απόδοση 2.30 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πολύ ενδιαφέρουσα η σημερινή μάχη του «Ντραγκάο», για μία σύνθεση αγωνιστικών και εξωαγωνιστικών λόγων. Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα τεθεί αντιμέτωπος με μία από τις μεγάλες του αγάπες, όμως παράλληλα θα βρει απέναντι τον Ίκερ Κασίγιας, με τον οποίο πέρασαν πολλές... ταραχώδεις στιγμές κατά την κοινή θητεία τους στη Ρεάλ Μαδρίτης. Για να επιστρέψουμε στο σήμερα, οι «δράκοι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το νικηφόρο αποτέλεσμα, προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης. Η ομάδα του Ζουλιέν Λοπετέγκι έφυγε στην πρεμιέρα με το ισόπαλο 2-2 από το Κίεβο, ενώ ακολούθησαν το νικηφόρο 1-0 στο ντέρμπι με την Μπενφίκα και το ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Μορεϊρένσε. Η Τσέλσι έρχεται στο σημερινό ματς με σκοπό το 2/2, μετά το ξέσπασμα με 4-0 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην πρεμιέρα. Και μιλάμε για ξέσπασμα, καθώς αυτό το αποτέλεσμα έρχεται σε πλήρη αναντιστοιχία με το σερί 2-2-3 στις πρώτες επτά αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ. Η Τσέλσι δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά, όντας αυτή τη στιγμή στο -8 από την κορυφή, την οποία καταλαμβάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σχεδόν πλήρεις ταξίδεψαν οι Λονδρέζοι στο Οπόρτο, καθώς η απουσία του Τιμπό Κουρτουά είναι γνωστή εδώ και καιρό.

Goal/Goal στο Ισραήλ

Τέλος, πηγαίνουμε με το Goal/Goal στην αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Ντιναμό Κιέβου, σε απόδοση 2.05. Μακριά από τη φυσική έδρα της θα επιδιώξει η Μακάμπι την παρθενική της νίκη στη φετινή διοργάνωση, στη 2η συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ισραηλινοί μετατράπηκαν σε... σάκο του μποξ από την Τσέλσι στην πρεμιέρα και σήμερα ζητούν μία εμφανώς καλύτερη εμφάνιση, προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί τουλάχιστον για την 3η θέση του ομίλου. Η Ντιναμό Κιέβου, από την πλευρά της, θέλει σήμερα να χρησιμοποιήσει ως «όπλο» την πολύ μεγαλύτερη εμπειρία της στη διοργάνωση. Ο βαθμός της ισοπαλίας στο εντός έδρας ματς της πρεμιέρας με την Πόρτο της δίνει ήδη ένα ελαφρύ πλεονέκτημα έναντι της σημερινής αντιπάλου και ενδεχόμενο σημερινό διπλό θα τη βάλει για τα καλά και στο "παιχνίδι" της δυάδας. Το σύνολο του Σεργκέι Ρεμπρόφ προελαύνει σε εγχώριο επίπεδο, όντας στην κορυφή του πίνακα με 25 βαθμούς μετά το πέρας των πρώτων εννιά αγωνιστικών.

Παίρνει τον «Άσσο» η Λιλ

Η πέμπτη σημερινή μας πρόταση αφορά τον «Άσσο» της Λιλ επί της Ναντ (απόδοση 1.90), στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Ligue 1. Επιστροφή στις ήττες για τη Λιλ έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Πορευόταν αήττητη μετά την πρεμιέρα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν (εντός έδρας 0-1), έχασε ξανά την Παρασκευή εκτός έδρας απ’ τη Ρεμς. Άδικο το αποτέλεσμα, οι «λιλουά» ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, είχαν ευκαιρίες για να προηγηθούν, όπως φυσικά και η Ρεμς με το χαμένο πέναλτι της στο 20’. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Δέχτηκε γκολ για δεύτερο σερί ματς η Λιλ, ωστόσο παραμένει η κορυφαία άμυνα της κατηγορίας με μόλις 3 γκολ παθητικό. Δε θα μπορούσε να αντισταθμίσει κάτι η Ναντ στην ποιότητα της Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία και υποχρεώθηκε να υποκύψει. Άντεξε για ένα ημίχρονο το Σάββατο, προστατεύοντας το 1-0 που σημείωσε από νωρίς, ωστόσο στο δεύτερο μέρος το επίπεδο της απόδοσης των Παριζιάνων ξεπέρασε εμφανώς αυτό των «καναρινιών». Ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δέχτηκαν συνολικά 10 γκολ σ’ αυτό το κάκιστο σερί και σκόραραν μόλις ένα!

Έχει... τύχες η Στιβενέιτζ

Προτείνουμε, επίσης, τον «1 DNB» της Στιβενέιτζ επί της Μάνσφιλντ, σε απόδοση 1.80. Με άδεια χέρια έφυγε την προηγούμενη αγωνιστική από το «The R Costings Abbey Stadium» η Στιβενέιτζ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Κέμπριτζ. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, ωστόσο, θα μπορούσε να ελπίζει σε καλύτερο αποτέλεσμα, με δεδομένο πως ο Ντανκ πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Γνώρισε έτσι την δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα, με το συγκρότημα του Σέριγχαμ να έχει υποχωρήσει στην 20η θέση. Τον βαθμό από την δυνατή Πλίμουθ κατάφερε να αποσπάσει την προηγούμενη αγωνιστική η Μάνσφιλντ με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα. Δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, με την Πλίμουθ να έχει τον έλεγχο του αγώνα και την Μάνσφιλντ να περιορίζεται στα αμυντικά της καθήκοντα. Δεν κατάφερε πάντως να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, με την Μάνσφιλντ να ψάχνει σήμερα την επιστροφή στις επιτυχίες. Κάτι που θεωρούμε αρκετά δύσκολο...

Ανώτερη η Έμελεκ

Κλείνουμε τις σημερινές προτάσεις μας με το «Χ2» της Έμελεκ επί της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε (απόδοση 2.20), στον επαναληπτικό για τους «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα. Θυμίζουμε ότι η Έμελεκ είχε επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο ματς. Έχασε έδαφος στο πρωτάθλημα η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, με τις δύο συνεχόμενες ήττες να την ρίχνουν από την δεύτερη θέση στην έκτη. Στο τελευταίο της ματς έχασε 1-0 από την Τολίμα , σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, αλλά είχε καλές ευκαιρίες να προηγηθεί αυτή. Πλήρη ανατροπή στα τελευταία λεπτά του πρώτου αγώνα πέτυχε η Έμελεκ, που πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο και δέχτηκε γκολ στο 45΄. Στο δεύτερο μέρος πίεσε και έφτασε στην ανατροπή με δύο γκολ του Μπολάνιος μέσα σε τρία λεπτά. Στο εγχώριο πρωτάθλημα είχε ξεκινήσει πολύ καλά, όμως τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχει κάνει μεγάλη κοιλιά, έχοντας ρεκόρ 0-4-1.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...