Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο γιατρός του Αρκαδικού μιλά για τη νέα σαιζόν στην Α1!

Ο γιατρός του Αρκαδικού μιλά για τη νέα σαιζόν στην Α1!
«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», λέει ο λαός. Αυτό βρήκε πιστή εφαρμογή και στον γιατρό της ομάδας του Αρκαδικού, αφού ο Γιώργος Τσακωτός θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου.


Ο ίδιος ο ορθοπεδικός μιλάει στο arcadikosbc για τη σεζόν που έρχεται: «Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως έχω να κάνω με επαγγελματίες. Η συνεργασία μας ξεκίνησε την περασμένη σεζόν και εξελίχθηκε πολύ ομαλά, για τον λόγο αυτό συνεχίσαμε και φέτος.

Υπάρχει άριστο πνεύμα, άριστη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και το γεγονός πως πρόκειται για σοβαρούς ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν αυτό που κάνουν, τα λέει όλα».

Για την σεζόν που έρχεται, η οποία είναι γεμάτη προκλήσεις: «Αυτό το ξέρουν όσοι ασχολούνται, με οποιονδήποτε τρόπο γύρω από την ομάδα. Πρόκειται για μια χρονιά δύσκολο αλλά παράλληλα μια χρονιά η οποία θα ανεβάσει το πρεστίζ του συλλόγου. Η φετινή σεζόν είναι το αποτέλεσμα δουλειάς χρόνων, με τους κόπους να ανταμείβονται».

Ο Γεώργιος Τσακωτός γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1975. Αφού ολοκλήρωσε τη μέση εκπαίδευση στην Τρίπολη, εισήχθη στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στη γενική χειρουργική στο περιφερειακό παναρκαδικό γενικό νοσοκομείο Τρίπολης. Το διάστημα 2006-2012 εκπαιδεύτηκε ως χειρουργός ορθοπαιδικός στη δ΄ ορθοπαιδική κλινική του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Έχει λάβει μέρος με συμμετοχή και με παρουσίαση εργασιών και ομιλιών σε πολλά ιατρικά επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και ξενόγλωσσα ιατρικά επιστημονικά περιοδικά.

Είναι διδάκτωρ της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (master) στα μεταβολικά νοσήματα των οστών-οστεοπόρωση. Επίσης, είναι επιστημονικός συνεργάτης του εργαστηρίου περιγραφικής ανατομικής της ιατρικής σχολής Αθηνών, όπου και διδάσκει στους φοιτητές της ιατρικής σχολής.

Εργάζεται ως επιμελητής χειρουργός ορθοπαιδικός στο νοσοκομείο Metropolitan και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Τρίπολη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...