Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τοπικό ποδόσφαιρο: Άνετα ο Πανθυρεατικός – Δια πυρός και σιδήρου η Δόξα – Νίκη και για Ολυμπιακό

Τοπικό ποδόσφαιρο: Άνετα ο Πανθυρεατικός – Δια πυρός και σιδήρου η Δόξα – Νίκη και για Ολυμπιακό
Δίκαια και χωρίς να κινδυνεύσει νίκησε ο Πανθυρεατικός την Τεγέα, με 3-0, στο Αστρος. Οι πρωταθλητές άνοιξαν το σκορ στο 7′ με σου του Αγγελόπουλου, ενώ στο 23′ ο ίδιος παίκτης σημειωσε το 2-0. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά πιέζοντας για λίγο για κάποιο γκολ που θα τους ξανάβαζε στο παιχνίδι, όμως στο 73′ ο Τακλής με όμορφη ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το 3-0. Οι παίκτες του Πανθυρεατικού συνέχισαν να επιζητούν το γκολ, έκαναν φάσεις και είχαν και δύο δοκάρι, πάλι με τον Αγγελόπουλο.


Δια πυρός και σιδήρου πέρασε η Δόξα από τον Αγιο Ανδρέα, επικρατώντας του Κορακοβουνίου με 0-1, χάρη σε ένα τέρμα του Ν. Λυμπερόπουλου στο 23/ Η ομάδα της Μεγαλόπολης καλύτερη στο πρώτο μέρος εκτός από το γκολ έχασε καλές ευκαιρίες, έχοντας όμως απέναντί της το νεαρό τερματοφύλακα του Κορακοβουνίου Τετώρο που σε αρκετές περιπτώσεις απέτρεψε μια δεύτερη παραβίαση. Στην επανάληψη το σκηνικό αρεχικά δεν άλλαξε, με τους παίκτες του Κορακοβουνίου όμως, όσο περνούσε η ώρα, να πιέζουν για το γκολ της ισοφάρισης. Στυο 80′ ακυρώθηκε γκολ του Αρχαβωβίτη, ως οφσάιντι κάτι που ξεσήκωσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώρπων του Κορακοβουνίου, ενώ 5 λεπτά αργότερα σημειώθηκαν δύο αποβολές, με τον Π. Τετώρο από το Κορακοβούνι και τον Ρέππα από Δόξα, να παίρνουν το δρόμο για τα αποδυτήρια, για διαμαρτυρία. Στο τέλος το Κοροακβούνι έφθασε κοντά στο γκολ με τους Ρουμπή και Μάρκο, χωρίς όμως να καταφέρει να αποφύγει την ήττα.

Νίκη για τον Ολυμπιακό στο Λεωνίδιο, που επικράτησε του Παγγορτυνιακύ με 2-1. Οι γηπεδούχοι ξέροντας καλύτερα τις ζητούσαν μέσα στο γήπεδο και περισσότερο αποτελεσματικοί, εκμεταλλεύτηκαν τις κρίσιμες φάσεις και πετυχαίνοντας 2 τέρματα με τον Μπακάλη (17, 75) κατάφεραν να πετύχουν την πρώτη τους φετινή νίκη. Από την άλλη ο Πασγγορτυνιακός ισοφάρισε στο 34′ το σκορ με τον Θεοδωράκη και έχασε καλές ευκαιρίες με τους Μπακόπουλο κι Γκύζη, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να φύγει με κάτι θετικό από το Λεωνίδιο.

DSC_0351DSC_0413DSC_0406DSC_0393DSC_0377DSC_0371DSC_0359

  • Για το παιδικό πρωτάθλημα σήμερα το Λεωνίδιο νίκησε τον Ηρακλή 1-0 και ο Ερμής τον Απόλλωνα στον Τυρό με 6-0.

http://astrosnews.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...