Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καστρίτης: "Κρατάμε τα θετικά και δεν κρυβόμαστε πίσω από μια καλή εμφάνιση"

Καστρίτης: "Κρατάμε τα θετικά και δεν κρυβόμαστε πίσω από μια καλή εμφάνιση"
Συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Καστρίτη και του Αβραάμ Καλλινικίδη δόθηκε μετά την αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Κηφισιά.


Γιάννης Καστρίτης: «Καλή σεζόν με υγεία. Συγχαρητήρια στον κ . Παπαθεοδώρου για τη σημερινή νίκη. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες για σήμερα και προετοιμαστήκαμε τις τελευταίες 10 μέρες. Κρατάμε τα θετικά και δεν κρυβόμαστε πίσω από μια καλή εμφάνιση. Συνεχίζουμε τη δουλειά και βελτιώνουμε τα λάθη μας. Σίγουρα υπάρχουν, τα είδαμε, θα βλέπουμε καθημερινά και συνεχίζουμε για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, ο οποίος ήρθε εδώ και μας στήριξε».

Αβραάμ Καλλινικίδης: «Καλή αρχή και καλή σεζόν εύχομαι σε όλους. Ευτυχώς που σήμερα δεν τραυματίστηκε κανένας σήμερα γιατί γλιστρούσε το παρκέ. Είχαμε βάλει κάποιους στόχους για σήμερα και τους πετύχαμε. Γενικότερα, όσοι ξέρουμε, να θυμηθούμε και όσοι δεν ξέρουμε να μάθουμε, πως σε αυτή την λίγκα τα δεδομένα είναι διαφορετικά για όλους μας. Μπορείς να χάσεις και μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι στο καλάθι. Ε, αυτό και έγινε. Χάσαμε στο τέλος το ματς με τα δικά μας λάθη στο 4ο δεκάλεπτο. Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια και φυσικά να πούμε και ένα ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...