Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Όμιλος τένις ΑΕΚ: Παραδειγματική «πράξη αγάπης» το καλάθι των προσφύγων (εικόνες)

Όμιλος τένις ΑΕΚ: Παραδειγματική «πράξη αγάπης» το καλάθι των προσφύγων (εικόνες)
Ο Όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης πραγματοποίησε μια πολύ σημαντική εκδήλωση -μεταξύ άλλων- και με σκοπό την εθελοντική δράση, σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης. Συγκεκριμένα, ο όμιλος συμμετέχει στην Πανελλαδική κίνηση -και πρώτη στην Πελοπόννησο- για την συλλογή υλικών βοηθείας προς
το λαό της Συρίας. 
Επίσης, πραγματοποιήθηκε απονομή για τους αγώνες της κατηγορίας των juniors κάτω των 12 ετών, η οποία ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, διότι αυτά τα παιδιά εκτός από την συμμετοχή τους στα Κολοκοτρώνεια 2015 είχαν ενεργή συμμετοχή και στην προσφορά τους για το "Καλάθι των προσφύγων"!
Ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, προπονητής, μαζί με όλο το σωματείο, όπου παρευρέθηκε εκεί, ευχαρίστησαν τον κόσμο που συνέβαλε και παρότρυνε να συνεχιστεί αυτή η ιδιαίτερη προσπάθεια σε βάθος χρόνου.
 
"Είναι πολύ πιο θετικά μετρήσιμο στις μέρες μας, όταν πραγματοποιούνται τέτοιες κινήσεις ανθρωπιάς με αξιοπρέπεια κυρίως από εθελοντές και με στόχο την στήριξη ανθρώπων που πράγματι το έχουν ανάγκη. Ακόμα πιο συγκινητικό είναι που το Σωματείο της Αεκ δημιουργήθηκε από πρόσφυγες και η νέες γενιές ακολουθούν με σεβασμό την στήριξη  των πρόσφυγες συνανθρώπων μας.
Ως Ελληνίδα γνωρίζω την αξία αυτών των πράξεων και την βαρύτητα τους. Ακόμα όμως πιο αναγνωρίσιμο, είναι η υπεροχή της ευαισθησίας που έχουν όλοι αυτοί οι εθελοντές και τρανή απόδειξη σε κάποιους που θέλουν τους Έλληνες... χωρίς αξίες και ευαισθησία.
Οι Έλληνες πάντα μα πάντα τολμούν με πράξεις και χωρίς πολλά λόγια, με αρχές και στέκονται πλάι σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Συγχαρητήρια λοιπόν για την εξαιρετική και παραδειγματική πράξη που θα μοιράσει πολλά πολλά χαμόγελα!" 

Έλλη Αρτοπούλου

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ θα ακολουθήσουν βίντεο με σημαντικές συνεντεύξεις που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...