Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στοίχημα: «Κλειστό» ματς στο ΟΑΚΑ, κερδίζει στο Μενίδι ο Ολ. Βόλου

Στοίχημα: «Κλειστό» ματς στο ΟΑΚΑ, κερδίζει στο Μενίδι ο Ολ. Βόλου
Με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, αγώνας πάντως που δε θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.
Επιλογή προκύπτει απ’ τη Φούτμπολ Λιγκ, εκεί όπου θα πάμε με το «διπλό DNB» του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στον Αχαρναϊκό, ενώ φυσικά θα μας απασχολήσει και το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» στο μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Να μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και για τα casino με άδεια στην Ελλάδα.

Κερδίζει ο Ολυμπιακός Βόλου

Ξεκινάμε με τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση του Αχαρναϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου επιλέγουμε το «2 DNB» σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Σούπερ ο Αχαρναϊκός, σημείωσε την πιο σπουδαία νίκη της περασμένης αγωνιστικής και σίγουρα μια απ’ τις πιο σημαντικές των τελευταίων ετών. Πέρασε με 0-1 απ’ τη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, έδρα όπου πέρυσι «σκάλωσαν» τόσο η ΑΕΚ (δύο φορές), όσο και ο Ηρακλής. Σε μεγάλη ημέρα η ομάδα του Μενιδίου, πήρε το εντυπωσιακό «διπλό» με το γκολ του Ομπράντοβιτς στο 71’, έκανε συνολικά μια πολύ σπουδαία εμφάνιση. Ήταν η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, άπαντες αναμένουν να αποτελέσει το εφαλτήριο για καλύτερη πορεία στη συνέχεια. Νωρίς ήρθε και φέτος η πρώτη αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου. Παρελθόν αποτέλεσε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά την ήττα των Θεσσαλών εκτός έδρας με 2-1 απ’ τον Πανσερραϊκό, τη θέση του πήρε ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος σήμερα θα κάνει ντεμπούτο. Αυτό είναι το τρίτο πέρασμα του έμπειρου κόουτς απ’ τον πάγκο του Ολυμπιακού, όπου εργάστηκε επίσης τις σεζόν 2007-2008 για 15 ματς (6 -6-3) και 2012-2013 για 16 αγώνες (5-10-1).

Μπορεί το «διπλό» η Γκέτεμποργκ

Συνεχίζουμε με Σουηδία, όπου θα επιλέξουμε το «διπλό» της Γκέτεμποργκ κόντρα στην Τζουργκάρντεν σε απόδοση 2.31. Πραγματοποιώντας μια φοβερή εμφάνιση, η Τζουργκάρντεν πέρασε μέσα από την έδρα της ενδιαφερόμενης Κάλμαρ με το εμφατικό 3-0. Εκπληκτική εμφάνιση από τους παίκτες του Όλσον, οι οποίοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους. Αδιάφορη βαθμολογικά εδώ και αρκετό καιρό δεν κυνηγάει κάτι, μιας και δεν είχε τα φόντα να παλέψει για μια θέση στην Ευρώπη. Αυτή η νίκη ήταν και το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα για την Τζουργκάρντεν (είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία με την Χέλσινγκμποργκ 2-2.), μετά από ένα σερί τριών συνεχόμενων ηττών. Πολύτιμο έδαφος στην κούρσα για τον τίτλο έχασε η Γκέτεμποργκ, η οποία στραβοπάτησε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Χάλμσταντ στο τελικό 1-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 37’ της αναμέτρησης, πίεσε στη συνέχεια, ισοφάρισε με τον Αλεσάμι στο 72’ έχασε κάποιες κλασσικές ευκαιρίες στο 20λεπτο που απέμεινε αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο που θα την κρατούσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Έπεσε στην τρίτη θέση μετά την νίκη της ΑΪΚ Στοκχόλμης (1-0 την Χάλμσταντ εκτός έδρας). Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης απέναντι στην αδιάφορη Τζουργκάρντεν, ώστε να επιστρέψει στην κορυφή.

Με το Under 142.5 στο ντέρμπι

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ το μπάσκετ και το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, όπου θα πάμε με το Under 142.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται ξανά, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος αυτή την φορά. Είναι πάντα γνωστό ότι τα μεταξύ τους παιχνίδια κρίνουν τελικά και το ποια ομάδα θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς των πλέι-οφ, που κατά 99% θα βρεθούν μαζί. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι έτοιμη και δε σημαίνει κάτι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε στο ΣΕΦ για το Κύπελλο. Άλλωστε στο τέλος της τρίτης περιόδου το σκορ ήταν ισόπαλο και έκανε 0-15 σερί μετά για να «καθαρίσει». Στην πρεμιέρα της Euroleague και οι δύο έκαναν απαράδεκτες εμφανίσεις και πλησιάζουν πολύ δύσκολα παιχνίδια εναντίον ομάδων που είναι περισσότερο έτοιμες από τους δύο «αιώνιους». Προπονητικά ο Τζόρτζεβιτς είχε τις λύσεις στο πρώτο ματς, ενώ ο Σφαιρόπουλος δεν μπορούσε να αντιδράσει. Δεν προβλέπεται να αλλάξουν πολλά από τον πρώτο αγώνα και θα δούμε ξανά ένα κακό παιχνίδι με αργό ρυθμό και πολύ «ξύλο» για να λειτουργήσουν οι άμυνες. Under 142.5 λοιπόν η επιλογή σε όριο ολίγον μειωμένο από τον αγώνα του Κυπέλλου.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...