Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικός: «Πυρ και μανία» με παίχτες της Σπάρτης που δεν τήρησαν το fair play!

Παναρκαδικός: «Πυρ και μανία» με παίχτες της Σπάρτης που δεν τήρησαν το fair play!
Για "θρασύτατη κλοπή" έκανε" λόγο ο επίσημος Παναρκαδικός μετά το χθεσινό ντέρμπυ του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής με την ομάδα της Σπάρτης στην Τρίπολη που έληξε ισόπαλο 1 - 1.


Μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Τρίπολης ο Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος "καυτηρίασε" τη στάση των παικτών της Σπάρτης που δεν εφάρμοσαν το fair play στην φάση της ισοφάρισης ( 83ο λεπτό ) και τόνισε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν επιτρέπονται μέσα σε αγωνιστικούς χώρους από έμπειρους ποδοσφαιριστές.

"Θεωρώ ότι η Σπάρτη έκλεψε τους βαθμούς της νίκης από την ομάδα μας και έγινε παράδειγμα προς αποφυγή για όλες τις ομάδες που παλεύουν ισότιμα μέσα στο γήπεδο" δήλωσε ο Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού και συνέχισε: "δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στα γήπεδα και για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας το χθεσινό περιστατικό ήταν ένα πολύ καλό μάθημα". Εμείς αν και πικραμένοι συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, δήλωσε ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της Τρίπολης που βρέθηκε στο γήπεδο την Κυριακή και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του Παναρκαδικού.

"Η χθεσινή προσέλευση του κόσμου θύμισε άλλες εποχές που ο μεγάλος Παναρκαδικός έπαιζε στη Β Εθνική κατηγορία, είπε ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε ότι στο γήπεδο βρέθηκαν την Κυριακή περίπου 2.000 φίλαθλοι! Παράλληλα ο Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού επισήμανε την υποδειγματική στάση των φιλάθλων της Τρίπολης στο χθεσινό παιχνίδι και τόνισε την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε η Διοίκηση του Παναρκαδικού στην αποστολή της Α.Ε. Σπάρτης αλλά και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Λακωνίας.

"Μέσα στην Τρίπολη η φιλοξενία όλων των ομάδων θα είναι άψογη διότι ο Παναρκαδικός θέλει να δίνει το καλό παράδειγμα μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο" δήλωσε ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος που στο τέλος έδωσε πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές του Παναρκαδικού για την προσπάθεια που κατέβαλαν μέσα στο γήπεδο.

"Για όλους εμάς στο χθεσινό ντέρμπυ υπήρξε νικητής αλλά και ηττημένος, νικητής ήταν ο Παναρκαδικός και μεγάλος ηττημένος το ποδόσφαιρο" κατέληξε ο Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...