Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αστέρας: Μεγάλη νίκη μέσα στα Γιάννινα και επιστροφή στις νίκες!

Αστέρας: Μεγάλη νίκη μέσα στα Γιάννινα και επιστροφή στις νίκες!
ΑΣΤΕΡΑΣ επέστρεψε στις νίκες περνώντας νικηφόρα από τα Γιάννινα κερδίζοντας 2-1 τον ΠΑΣ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Απόστολο Γιάννου που πέτυχε δύο γκολ στο 39’ με πέναλτι και στο 81’ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Παρά το γεγονός ότι ο Αστέρας βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, με την κεφαλιά του Μανιά στο 3ο λεπτό, στη συνέχεια του παιχνιδιού πίεσε τον αντίπαλο του, οργανώθηκε στον αγωνιστικό χώρο και διεκδίκησε τη νίκη.
Στο 39’ ο Αστέρας ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάννου που κέρδισε ο Bertoglio, που ανατράπηκε από τον Στρούνα. Στο 81’ ο Αστέρας πέτυχε το δεύτερο του γκολ, όταν μετά από σέντρα του Lanzarote από δεξιά, ο Γιάννου με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Αστέρας είχε και άλλες ευκαιρίες για γκολ, με την κεφαλιά του Iglesias στο 13ο λεπτό που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Βελλίδης, το σουτ του Iglesias στο 21’, αλλά και την κεφαλιά του Sankare στο 75’ που έστειλαν την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από την εστία των γηπεδούχων.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Ακόστα, Μιχαήλ (72’ Σκόνδρας), Κοζορώνης, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Τσάβες, Μανιάς.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής, Lluy, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Sankare, Iglesias, Παπαδόπουλος, Κουρμπέλης, Γιάννου (85’ Allocco), Bertoglio (46’ Lanzarote), Δημούτσος (55’ Nico Fernandez).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ, ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...