Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδικός: Νίκη καιπρόκριση για το παιδικό!

Αρκαδικός: Νίκη καιπρόκριση για το παιδικό!
Μια ακόμα νίκη πέτυχε η ομάδα του παιδικού, του Αρκαδικού, η οποία παράλληλα «κλειδώνει» την πρόκριση για τα παιδιά του Γεωργακόπουλου στην Β’ φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τις πρώτες ομάδες από άλλους νομούς.


Στο παιχνίδι οι νεαροί ήταν είχαν καλή παρουσία και σε άλλο ένα παιχνίδι με τον Τσέλλο οδηγό, ο οποίος πέτυχε 29 πόντους με δύο τρίποντα έφτασαν στην επικράτηση. Στο ξεκίνημα βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με την πρώτη περίοδο να κλείνει στο 14-7 υπέρ των γηπεδούχων, ωστόσο από την δεύτερη και μετά, το προβάδισμα πήγε σε… αρκαδικά χέρια και δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Από έξι πόντους πέτυχαν οι Μιαούλης (δύο τρίποντα), Μπακολιάς (δύο τρίποντα) και Σούντρης, ενώ πέντε πόντους πέτυχαν οι Σταματόπουλος και Απέργης, με ένα τρίποντο ο καθένας.

Διαιτητής: Καρδαράς

Τα δεκάλεπτα: 14-7, 23-26, 39-47, 45-57

Δρομείς (Μπαλής): Δημόπουλος, Καλδής, Υφαντής 2, Χρονόπουλος 6 (1), Νταγιάντης, Κοτσιρίλος, Μπαλής 19 (1), Τσίγκος Λουκάς 3, Κούγιας 15, Κανακόπουλος, Πετρόπουλος

Αρκαδικός (Γεωργακόπουλος): Τσέλλος 29 (2), Σιψής Ι, Σταματόπουλος 5 (1), Μάρκου, Πατρινέλης, Μιαούλης 6 (2), Μπακολιάς 6 (2), Σιψής Β., Πραχαλιάς, Σούντρης 6, Απέργης 5 (1), Μουρούτσος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...