Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τουρνουά αμερικάνικου μπιλιάρδου στην Τρίπολη: Ο Ν. Χριστοδουλίδης νικητής στον 1ο ημιτελικό (vd)

Τουρνουά αμερικάνικου μπιλιάρδου στην Τρίπολη: Ο Ν. Χριστοδουλίδης νικητής στον 1ο ημιτελικό (vd)

Ξεκίνησε χθες στις 8 το βράδυ ο 1ος ημιτελικός του 2ου Τουρνουά ΕΞΠΡΕΣ 8-μπαλου Αμερικάνικου Μπιλιάρδου. Αγωνιζόμενοι ήταν ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Χρήστος Καστανός. Νικητής για τον τελικό αναδείχτηκε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά από έναν πολυ καλό αγώνα. Πολύ καλή εμφάνιση ο Χρήστος Καστανός.

 

Σήμερα την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί ο 2ος ημιτελικός, όπου αγωνιζόμενοι είναι οι Σωτήρης Κανελλόπουλος και ο Άκης Γκρίτζας όπου ο νικητής του αγώνα αυτού, θα αναμετρηθεί στον μεγάλο τελικό του τουρνουά το ερχόμενο Σάββατο 7 Νοεμβρίου, με τον χθεσινοβραδινό νικητή από τον 1οημιτελικό.

Οι τέσσερις φιναλίστ για τους τελικούς αναδείχθηκαν μέσα από 4 ομίλους που αντιστοιχούσε στον καθένα από 4 άτομα.  

Το Τουρνουά πραγματοποιείται στο REPLAY Billiards Ιντερνέτ café – όπου είναι και ο υποστηρικτής του τουρνουά - στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, δίπλα από την ΑΕΛΛΩ.

Για τους αγώνες αυτούς μίλησε στο Kalimera-Arcadia.gr ο διοργανωτής του Τουρνουά Σωτήρης Κανελλόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε, για την διεξαγωγή των αγώνων και τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού. Επίσης έκανε αναφορά και για το επόμενο τουρνουά του 9-μπαλου Αμερικάνικου Μπιλιάρδου, που θα ξεκινήσει να διοργανώνετε στα μέσα του Νοέμβρη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη του Δεκέμβρη.

Το Kalimera-Arkadia.gr είναι ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας και εκτός από τα αποσπάσματα των αγώνων των 2 ημιτελικών, χθες και σήμερα, θα καλύψει δημοσιογραφικά – φωτογραφικά και με βίντεο το μεγάλο μέρος του αγώνα και τις απονομές, στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.  

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...