Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυλαία για το τουρνουά τένις "Κολοκοτρώνεια" (εικόνες)

Αυλαία για το τουρνουά τένις "Κολοκοτρώνεια" (εικόνες)

Κολοκοτρώνεια 2015, 162 συμμετοχες, 243 παιχνίδια, 8 κατηγορίες (10άρια, 10-12 ετών, 14-34 ετών, 35+, consolation, διπλά Ανδρών, διπλά Γυναικών, μικτά διπλά) σε 25 μέρες παιχνιδιών. Το μεγαλύτερο τουρνούα της Πελοποννήσου με το όνομα Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open έριξε αυλαία. Ήταν η 5η συνεχόμενη χρονιά που διεξάγεται το συγκεκριμένο open και η 1η σαν μέρος του Peloponessus Tennis Masters. Συνδιοργανωτής, με όλη τη σημασία της λέξης ο Δήμος Τρίπολης που βοήθησε τόσο στην ανακατασκευή των δύο γηπέδων και στην βελτίωση του φωτισμού, όσο και στην ενίσχυση για την κατασκεύη των επάθλων, ώστε να έρθει εις πέρας αυτή η μεγάλη διοργάνωση.

Το τουρνουά ξεκίνησε όπως κάθε χρόνο με την κατηγορία των 10αριών που μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλων όσων βρέθηκαν στα γήπεδα το πρώτο Σαββατοκύριακο των αγώνων. Μεγάλος νικητής του τουρνουά η ομάδα του ΑΟ Σικύωνος Κιάτου με δεύτερο νικητή την ομάδα του ΑΟΑ Πατρών και στη τρίτη θέση την ομάδα του Ξυλοκάστρου. Εν συνεχεία σειρά πήραν οι Junior αθλητές της ΣΤ΄Ένωσης στην κατηγορία κάτω των 12 ετών. Στα αγόρια την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γκέκας Γιώργος με δεύτερο τον Γεροδήμο Αποστόλη και τρίτους τους Νασιάκο Γιώργο και Σπυράκη Γιώργο. Στα κορίτσια την πρώτη θέση πήρε η Λαμπροπούλου Σήλια με δεύτερη την Βουδούρη Μιλένα και τρίτες την Δελή Μάρα και την Κωτσιοπούλου Κατερίνα.

Στην κατηγορία των Ανδρών 14-34 πρώτος αναδείχθηκε ο Παπαβασιλείου Σταύρος με δεύτερο τον Καρελά Παναγιώτη και τρίτους τους Δελή Κωνσταντίνο και Νταβέλο Δημήτρη.Στις γυναίκες την πρώτη θέση κέρδισε η Μπουρτσουκλή Ραφαηλία με δεύτερη την Αντωνίου Αναστασία και τρίτες την Emilia Vuorela και την Καραναγνώστη Μαρία.

Στην κατηγορία 35+ στους άνδρες πρώτος κατατάχθηκε ο Δουκουμόπουλος Δημήτρης με δεύτερο τον Καλλιάνο Γιώργο και στην τρίτη θέση τους Fabrizzio Arlotta και τον Ροζανίτη Γεώργιο. Στην γυναικεία κατηγορία πρώτη βγήκε η Σταθούλια Βούλα με δεύτερη την Προδρόμου Άννα και τρίτες την Καλόγρη Σάντυ και την Καρτσάκη Έρη.

Στα διπλά των ανδρών πρώτη νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα των Πανταζόπουλου – Παπαβασιλείου με δεύτερους τους Καλογερόπουλο – Γαλάνη και τρίτους τους Arlotta – Τσακόπουλο και Δουκουμόπουλο – Ροζανίτη. Στα διπλά των γυναικών την πρώτη θέση κατέλαβαν η ομάδα των Αντωνίου – Καραναγνώστη με δεύτερες τις Γκουντάνη – Vuorela και τρίτες τις Μπάζου – Μέλλου και Μπουρτσουκλή – Γιαννακοπούλου. Στην κατηορία των μικτών διπλών πρώτη νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα των Μπουρτσουκλή – Γρηγορίου Α. με δεύτερη ομάδα τους Αντωνίου – Δελή και τρίτους τους Καραναγνώστη – Καναλλόπουλο και Γκουντάνη – Γρηγορίου Ν.

Στην πρώτη θέση στις γυναίκες consolation βρέθηκε η Χατζηαγγελή Ελίζα και στους άνδρες ο Στιβακτάκης Γιάννης.

Στο τέλος των τελικών έγιναν οι απονομές των επάθλων και των δώρων από τους χορηγούς του τουρνουά. Εκπρόσωποι του Δήμου ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Βρέντας και ο εκπρόσωπος τύπου κ. Παπαδημητρίου. Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Στ” Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου κ. Παπαγεωργάκης, ο υπεύθυνος του ποδηλατικού τμήματος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Φαρφαράς και φυσικά σύσσωμη η επιτροπή διοίκησης του ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης.

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων είχε φροντίσει για ένα mini μπουφέ για όσους βρέθηκαν στα γήπεδα. Την εκδήλωση κάλυψε φωτογραφικά το συνεργείο του κ. Αλειφέρουπουλου (Art Photos) από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις φωτογραφίες. Τις επόμενες ημέρες στην επίσημη σελίδα των Κολοκοτρωνείων στο FB θα δημοσιευτούν μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες απο τους τελικούς.

Η διοίκηση του τμήματος και η οργανωτική επιτροπή των αγώνων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν δημόσια όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο 5ο Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open, τους χορηγούς, τους επιδιαιτητές (κα. Βαβίτσα και κα. Γκουντάνη) τα ball kids του ομίλου τους διαιτητές των τελικών (Νίκο Μιχαλόπουλο και Βασίλη Λίβανο) και φυσικά τον Δήμο Τρίπολης για την πολύτιμη βοήθεια του στην ομαλή έκβαση του τουρνουά και όχι μονο.Εις το επανιδειν λοιπόν το 2016 και μέχρι τότε ευχόμαστε καλό αγωνιστικό υπόλοιπο....

.......Shhhh we are playing....!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...