Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άνετη νίκη για την Κ20 του Αστέρα!

Άνετη νίκη για την Κ20 του Αστέρα!
Η Κ20 του Αστέρα κέρδισε με 3-0 την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου για το πρωτάθλημα υποδομών της Super League με γκολ των Wato (47’), Igor (48’ 79’).
Στο 47’ και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νάτση, ο Συρεγγέλας πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και έπιασε την κεφαλιά, με τον Κυρίτση να αποκρούει δύσκολα, αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Wato πήγε πρώτος στην μπάλα και με πλασέ έκανε το 1-0.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά από γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και τελική πάσα από τον Wato, ο Igor με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-0.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 79ο λεπτό, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Γκρόσιου και πάσα στον Igor, ο τελευταίος με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Αστέρας είχε καλές στιγμές ακόμα με τα σουτ του Igor (28’ 33’) και του Wato (64’), ενώ στον αντίποδα ο Ατρόμητος απείλησε με τα σουτ του Νάστου και του Ρεγκάκου (46’) που έστειλαν την μπάλα άουτ και στο σουτ του Κομνηνού που απέκρουσε ο Καπετάνος
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Καπετάνος, Τσέκος, Παπαγγελής (81’ Βουτσελάς), Ζήσης, Μάνος, Wato, Igor, Νάτσης, Συρεγγέλας, Τσιώλης (65’ Χάδιαρης), De Blasis (71’ Γκρόσιος)
Ατρόμητος: Κυρίτσης, Τζιτζικαλάκης (51’ Κομνηνός), Τζίνοβιτς (69’ Νταβιώτης), Στρούγγης, Κωστούλας, Zivanovic, Λημνιός, Νάτσος, Ρεγκάκος, Λαζαρίδης (58’ Παυλής), Hajrulla.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...