Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χάνει βαθμούς ο Παναθηναϊκός και περνά 2ος ο Αστέρας;

Χάνει βαθμούς ο Παναθηναϊκός και περνά 2ος ο Αστέρας;
Τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου, φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό, που κινδυνεύει να τιμωρηθεί με πιο βαριές κυρώσεις.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ, με τα δεδομένα που υπάρχουν το «τριφύλλι» πολύ δύσκολα θα γλυτώσει την αφαίρεση τριών βαθμών, το πρόστιμο που θα του επιβληθεί μπορεί να έχει και εξαψήφιο νούμερο, ενώ ο αποκλεισμός της έδρας του μπορεί να φτάσει ακόμη και τις τρεις αγωνιστικές.
Εφόσον, όμως, ο πρόεδρος του πειθαρχικού μονομελούς οργάνου Σπυρίδων Καποδίστριας κρίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι υπαίτιος, τότε το άρθρο 21, παράγραφος 2α του ΚΑΠ αναφέρει ότι: «Ο αγώνας που δεν τελέσθηκε, χωρίς να ευθύνονται και οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες, επανορίζεται να διεξαχθεί υποχρεωτικά μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών από την έκδοση της τελεσίδικης αποφάσεως».
Την Τρίτη 24/11 η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κληθεί σε απολογία και την Παρασκευή 27/11 θα απολογηθεί ως κατηγορούμενη σχεδόν για ολόκληρο το άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα που αφορά «ποινές σε βάρος των ομάδων για επεισόδια κατά τους αγώνες.»
Αν πάντως, υπάρξει αφαίρεση βαθμών, τότε ο Αστέρας θα τον προσπεράσει και θα βρεθεί στη 2η θέση της βαθμολογίας!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...