Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εννιά γκολ έριξε ο Αστέρας στο πρώτο φιλικό!

Εννιά γκολ έριξε ο Αστέρας στο πρώτο φιλικό!
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κέρδισε την Silvolde με 9-2 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία.
Το πρώτο γκολ της σεζόν σημείωσε ο Δημούτσος στο 10' με ωραίο πλασέ έπειτα από σέντρα του Γιαννούλη. Στο 23' ο Mazza έβγαλε μπροστά σε κενή εστία τον Καλτσά για το 2-0', ενώ στο 37' οι ρόλοι άλλαξαν με τον Καλτσά να κάνει τη σέντρα και τον Mazza να σκοράρει με πλασέ στην κίνηση για το 3-0. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δύο τέρματα του Τσιλιανίδη (44', 45') σε ασίστ του Mazza και Κώτσιρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Bouwman κατάφερε να μειώσει σε 5-1 στο 51', με τον Ιωαννίδη στο 62' να πετυχαίνει το έκτο τέρμα για τον ΑΣΤΕΡΑ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής της Silvolde έκανε το 6-2 λίγα λεπτά μετά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Νίκος Ιωαννίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 7-2 στο 81' με πανέμορφο τρόπο καθώς σκόραρε με γυριστό σουτ! Η ομάδα μας πέτυχε ακόμα δύο τέρματα για το τελικό 9-2, στο 86' με πλασέ του Ιωαννίδη και στο 90' με τον Stanisavljevic σε ασίστ του Τσιώλη.
Στο πλευρό του ΑΣΤΕΡΑ βρέθηκαν και Ελληνες ομογενείς από Ολλανδία και Γερμανία.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Πρώτο ημίχρονο:
Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Iglesias (20' Hamdani), Μπέρτος, Δημούτσος, Κουρμπέλης, Τσιλιανίδης, Mazza, Καλτσάς, Κώτσιρας
Δεύτερο ημίχρονο:
Καπετάνος (75' Τσιφτσής), Κυριακόπουλος, Μακροστέργιος (75' Παπαγγελής) , Sefil, Igor (80' Αssen), Hamdani (70' Νάτσης), Chaves, Stanisavljevic, Τσιώλης, Nico Fernandez, Ιωαννίδης
ΔIAITHTHΣ: Bronsvoort
BOHΘOΣ: Vander Leij
B' BOHΘOΣ: De Gucht
ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ:
ΑΣΤΕΡΑΣ-CAMBUUR SC (2nd division Dutch) - (Παρασκευή 29/07-20:00, Epe)
ΑΣΤΕΡΑΣ-GENCLERBIRLIGI (1st division Turkish) - (Τρίτη 02/08-17:00, Papendal)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...