Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Βαριά" ήττα για τον Αρκαδικό στη Λάρισα

"Βαριά" ήττα για τον Αρκαδικό στη Λάρισα
Στο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕ Λάρισας, ο Αρκαδικός ξεκίνησε την αναμέτρηση δυνατά, θέλοντας να "αιφνιδιάσει" τους αντιπάλους του, οι οποίοι προέρχονταν από το απόλυτο δύο στα δύο. Ωστόσο, αυτό δεν έδειξε να είναι πολύ εύκολο, καθώς η γηπεδούχος ομάδα έδειχνε σε καλή κατάσταση και έκλεισε την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ, 18-12.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, τα πράγματα για τον Αρκαδικό έγιναν χειρότερα. Η ομάδα μας, δεν βρέθηκε στην καλύτερή της ημέρα και η διαφορά στο σκορ όλο και μεγάλωνε. Λύσεις στο σκοράρισμα δεν βρίσκονταν, την στιγμή που οι γηπεδούχοι είχαν ότι χρειαζόταν. Το ημίχρονο έληξε στο 44-27.

Στην τρίτη περίοδο όλα έγιναν ακόμα χειρότερα. Η ΑΕΛ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, ο Αρκαδικός αδυνατούσε να τον ακολουθήσει και η διαφορά αυξανόταν συνεχώς. Η περίοδος έκλεισε με τους παίκτες του Γιάννη Διαμαντάκου να είναι στο -28, στο 68-40.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ στην τέταρτη και τελευταία περιοδο. Ο Αρκαδικός δεν βρήκε σε καμία στιγμή του παιχνιδιού καλό πρόσωπο, δεν κατάφερε να μπει, ουσιαστικά, ποτέ ξανά στο παιχνίδι και το 90-56 που έγραψε ο φωτεινός πίνακας στο φινάλε, έδωσε την ΑΕΛ το ρόζ φύλλο αγώνα και αναγκάζει την ομάδα μας να στρέψει το βλέμμα της στις επόμενες αναμετρήσεις.

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 44-27, 68-40, 90-56.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...