Menu
RSS
Σάββατο, 25/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρώτη νίκη για τον Αρκαδικό στην Α2 - Κέρδισε τους Μαχητές μέσα στην Τρίπολη!

Πρώτη νίκη για τον Αρκαδικό στην Α2 - Κέρδισε τους Μαχητές μέσα στην Τρίπολη!
Αρκαδικός – Μαχητές Δόξας Πεύκων 78-65

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας σε ένα παιχνίδι που πραγματικά δεν ξέρεις ποιον παίκτη μας να ξεχωρίσεις , από τους Γιάννη Καραμαλέγκο και Δημήτρη Κουρέπη που πέτυχαν 19 και 17 πόντους αντίστοιχα , από τους μαχητές Τζουγκαράκη , Προδρόμου , Τσακαλέρη και Κοψαύτη , από τους γεμάτους πάθος Γαρμπή ,Πίνη και Ναούμη. Η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου απέδειξε οτί έχει ένα αξιόλογο σύνολο που μπορεί να πετύχει πολλά στο φετινό πρωτάθλημα.

1ο Δεκάλεπτο

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν παραγωγικό και για τις δύο ομάδας καθώς έψαχαντην αγωνιστική τους ταυτότητα με αποτέλεσμα να δέχονται εύκολα καλάθια . Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν με ένα 0-7 στο δίλεπτο 8:00 -6:00 και να παίρνουν διαφορά επτά πόντων 7-14 . Στη συνέχεια ο Αρκαδικός αντέδρασε και με την είσοδο του Ναούμη όπου έκανε το ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα ροκάνισε τη διαφορά και έκλεισε το δεκάλεπτο με θετικό πρόσημο 19-18.

2ο Δεκάλεπτο

Το δεκάλεπτο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν άμεσα και να παίρνου πάλι διαφορά 4 πόντων 22-26 στο 7:00 , το συνεχές rotation του coach Γιάννη Διαμαντάκου έβγαζε συνεχώς βοήθειες από το πάγκο πήρε διαφορά 4 πόντων 34-30 στο 2:00 . Τα φάουλ του Αρκαδικού έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν ξανά και το ημίχρονο έκλεισε ισόπαλο 37-37 με τον Αρκαδικό να έχει δύο παίκτες του με τρία φάουλ Κουρέπη και Προδρόμου .

3ο Δεκάλεπτο

Η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη και από τα 0/5 τρίποντα του πρώτου ημιχρόνου έκανε 4/8 δίνοντας επιθετικό αέρα. Με ένα δυνατό ξεκίνημα και 11-2 επί μέρους σερί , 2 τρίποντα ο Καραμαλέγκος , ο Αρκαδικός έχτισε μία διψήφια διαφορά φτάνοντάς την στο +15 59-44 δύο λεπτά πριν τη λήξη του δεκαλέπτου . Οι παίκτες του Γιάννη Διαμαντάκου παίζοντας καταπληκτική άμυνα άφησαν τους φιλοξενούμενους με μόλις 10 πόντους και έκλεισαν το δεκάλεπτο 61-47

4o Δεκάλεπτο

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν πιέζοντας με τους παίκτες του Αρκαδικού να βρίσκουν εύκολους διαδρόμους κοντά στη ρακέτα και να διατηρούν τη διαφορά σε διψήφια νούμερα με τον εκπληκτικό Δημήτρη Κουρέπη που πέτυχε 17 πόντους .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...