Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λεκτική επίθεση και απειλές από τον Σπανό του Ατρόμητου καταγγέλλει ο διαιτητής Δελφάκης!

Λεκτική επίθεση και απειλές από τον Σπανό του Ατρόμητου καταγγέλλει ο διαιτητής Δελφάκης!
Χαμός επικρατεί από χθες με τη διαιτησία του αγώνα Ατρόμητος - Ολυμπιακός, αφού στο Περιστέρι έχουν μεγάλα παράπονα και μιλούν για αλλοίωση του αποτελέσματος.
Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα ... ξέφυγαν, αφού, σύμφωνα με το gazzetta.gr, ο Αρκάς διαιτητής Δελφάκης "καταγγέλλει λεκτική επίθεση που δέχτηκε αυτός κι οι βοηθοί του από τον διοικητικό ηγέτη του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού.
Στο φύλλο αγώνα του Ατρόμητος-Ολυμπιακός έχουν γραφτεί απίθανα πράγματα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα, ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου έβρισε και απείλησε τον βοηθό Κουρέντα, τόσο κατά τη λήξη του ημιχρόνου όσο και μετά το τέλος του ματς.
Συγκεκριμένα φέρεται να έχει γραφτεί: «Ασέλγησες στο ποδόσφαιρο. Έχεις τελειώσεις, εσύ και ο Μπουτζιώλης (σ.σ. πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων). Από Δευτέρα δεν θα είσαι τίποτα. Έχετε τελειώσει. Έκανες έγκλημα σήμερα και θα σε εξαφανίσω. Τελείωσες από το ποδόσφαιρο, εσύ και ο Μπουτζιώλης», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων, ενώ στην συνέχεια ο Δελφάκης αναφέρει πως ο Σπανός ακολούθησε τον ίδιο και την διαιτητική ομάδα του μέχρι τα αποδυτήρια (μετά την λήξη) φωνάζοντας στον Κουρέντα: «Θα έρθω εγώ ο ίδιος στα Τρίκαλα και θα σε βρω και θα σε γ...ω. Θα σου βγάλω τα αυτιά. Δεν θα ξαναπιάσεις σημαία»."

1 σχόλιο

  • Ορυχος
    Ορυχος Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016 13:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατι άδικο εχει !εχουμε τρεις αγώνες Νέα Σμύρνη ,ΠΑΟΚ ,περιστέρι ,που τον Ολυμπιακό τον σπρώχνουν με τα μπουνια ,Μ αρεσει που δεν ξεκίνησα το πρωτάθλημα κανονικά για να φτιάξουν τα κακώς κείμενα !Βρωμια και δυσωδία του γαύρου η ιστορία !Πρεπει να κάνουν μια διακοπή Επ αόριστον να τελειώνει η αηδία !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...