Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τοπικό ποδόσφαιρο: Ισοπαλία για Πανθυρεατικό – Νίκες για Ηρακλή, Ελπίδα και Αχιλλέα

Τοπικό ποδόσφαιρο: Ισοπαλία για Πανθυρεατικό – Νίκες για Ηρακλή, Ελπίδα και Αχιλλέα
Αλλη μια εκτός έδρας ισοπαλία για τον Πανθυρεατικό, αυτή τη φορά στη Μεγαλόπολη με τον τοπικό Πανιώνιο, με σκορ 2-2. Μετά από ένα άκαρπο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά ανoίγοντας το σκορ στο 48΄με τον Ζέρβα, ενώ στο 60′ ο Μήτσης πέτυχε το 2-0. Στο 72′ ο Κ. Μπάρλας μείωσε σε 2-1, ενώ στο 87′ ο Αγγελόπουλος ισοφαρίζοντας σε 2-2 γλύτωσε τον Πανθυρεατικό τουλάχιστον από την ήττα.

Με το επιβλητικό 1-7 πέρασε το εμπόδιο της Φορτούνας ο Ηρακλής. Η ομάδα των Βερβένων επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της, παίζοντας από το πρώτο 20λεπτο μεγάλο προβάδισμα με 0-3. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Δ. Πάπαλος (4), Ρεντούλης, Δημάκης και Τρ. Πάπαλος. Για τη Φορτούνα σκόραρε ο Πέτρος Σαβούρδος μειώονοντας προς στιγμή σε 1-3.

Με νίκη πέρασε από το Λεωνίδιο ο Αχιλλέας, επικρατώντας του Μαρίου με σκορ 2-3. Ολα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, με την ομάδα του Παραλίου Αστρους να προηγείται με 0-2 χάρη σε δύο γκολ του Δ. Κόκκωνα, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τους Μάρκο και Ζέρβα. Ο Δ. Κόκκωνας που ήταν σήμερα σε μεγάλη μέρα, πετυχαίνοντας ένα ακόμα τέρμα ε΄δωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Στην επανάληψη δεβν άλλαξε κάτι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, να χάνουν ευκαιρίες, αλλά να μην αλλάζει κάτι σε ότι αφορά το σκορ.
dsc_0090dsc_0102
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
(5η αγωνιστική)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ           2-2

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(3η αγωνιστική)
ΦΟΡΤΟΥΝΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ   1-7
Α.Ε. ΜΑΡΙΟΥ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ           2-3

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(6η αγωνιστική)
ΕΛΠΙΔΑ - Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ         4-0
 
http://astrosnews.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...