Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΔΑΚ - Το πρόγραμμα χρήσης των χώρων του κολυμβητηρίου (πίνακας)

ΔΑΚ - Το πρόγραμμα χρήσης των χώρων του κολυμβητηρίου (πίνακας)
Με ομόφωνη απόφαση, εγκρίθηκε, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης, το πρόγραμμα χρήσης των χώρων του κολυμβητηρίου του ΔΑΚ, για το οποίο ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Θεόδωρος Καραλής, τόνισε ότι καταρτίστηκε σε συνεργασία με τη διοίκηση και τις ομάδες.
Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να φροντίζουν την καλή κατάσταση των αποδυτηρίων των οποίων η κατάσταση θα ελέγχετε μετά το πέρας κάθε προπόνησης ή αγώνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

7 σχόλια

  • ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΣΑΚΙΩΤΗΣ
    ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΣΑΚΙΩΤΗΣ Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 01:03 Σύνδεσμος σχολίου

    αντι νατα λέτε στο κολυμβητήριο , και εδώ μέσα, πηγαίντε στο Ν.Π.Δ.Δ . εκεί που πληρώνετε και καταθέστε ΓΡΑΠΤΩΣ τα αιτήματά σας στη διεύθυνση του Δ.Α.Κ , να τα περάσουν από συμβούλιο και να τα προωθήσουν . έτσι γίνονται όμορφα αυτές οι δουλειές . ΑΝ ΔΕ ΖΗΤΉΣΕΤΕ ----ΔΕ ΘΑ ΠΆΡΕΤΕ !!!!

  • ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΟΚ FC
    ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΟΚ FC Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 21:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ωραιο το κολυμβητηριο φετος αλλά λίγες οι ωρες του κοινου , επιστάτες υπάρχουν ανοίχτε το για το κοινο και το πρωι και το σαββατοκυριακο , στη θεσσαλονικη και στη καβαλα δουλευουν όλες τις μερες με 10 ωρες για κοινο τα κολυμβητηρια ....

  • θανασης
    θανασης Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    βάλτε ώρες κοινού το πρωί και το σαββατοκύριακο ! το μεσημέρι γίνεται χαμός και το βραδυ ....παίρνουν και οι γυμναστες 2-3 διαδρομες και δε μπορούμε να κουνηθούμε ....ε'ίμαστε πολλοί φετο ς .....βαλτε και το σαββατο

  • Πέτρος
    Πέτρος Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαρία και όχι μόνο τις ίδιες ώρες αλλά ε΄χουν βάλει στην ίδια ώρα και ομάδες .....................γίνεται χαμός στις διαδρομές!!!!!!!!!!!!!!
    απαράδεκτο όπως έχει γίνει κάτω η κατάσταση

  • ΚΩΣΤΑΣ
    ΚΩΣΤΑΣ Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΈΛΟΥΜΕ 13:00-16:00 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ

  • μαρια
    μαρια Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 01:33 Σύνδεσμος σχολίου

    φέτος που το κοινό έχει τον τριπλάσιο κόσμο από άλλες χρονιές , έχει και λιγότερες ώρες . καλό θα ήταν να δώσουν 3 ώρες και το ΣΑΒΒΑΤΟ 13:00-16:00 , όπως να δώσουν και το μεσημέρι 13:00-16:00 καθημερινα ...και το βράδυ 20:30 με 22:30 .....

  • γιωργος
    γιωργος Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 12:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΑ τα χρονια 2-4 και 8-10 ηταν ωρες κοινου,και ειχε και πρωι 10-12 αλλες χρονιες ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ ,φετος το προγραμμα το αλλαξαν και εβαλαν και ομαδες τις ιδιες ωρες και γινεται χαμος στο κολυμβητηριο,να το χαιρωντε ετσι οπως το εκαναν ,εμεις που κανουμε κοινο και ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και ειμαστε ο ενας πανω στον αλλο ειμαστε ΛΑΛΑΚΕΣ φαινεται !!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...