Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις - 1η και 2η θέση για τα αδέρφια Λαμπρόπουλου της ΑΕΚ Τρίπολης

Τένις - 1η και 2η θέση για τα αδέρφια Λαμπρόπουλου της ΑΕΚ Τρίπολης
Επιτυχιών συνέχεια για την ακαδημία του πράσινου επιπέδου του ομίλου της ΑΕΚ. Την 1η κ 2η θέση στην ίδια κατηγορία, κατέλαβαν οι δύο αθλητές μας στο Ρίο. Τα αδέρφια Λαμπρόπουλοι, Μιχάλης και Άγγελος κατέλαβαν την 1η και την 2η θέση αντίστοιχα στο τελευταίο ενωσιακό τουρνουά για αγόρια κάτω των 10 ετών που έγινε στο Ρίο.Ήταν ο τελευταίος αγώνας των δύο αθλητών μας στην μικρή αγωνιστική κατηγορία , αυτή των 10 ετών, ο οποίος στέθφηκε με απόλυτη επιτυχία και για τους δύο παίχτες, αφήνοντας πολλές ελπίδες με θετικό πρόσημο για την συνέχεια στην κατηγορία των 12αριών. Στην φώτο διακρίνονται οι δύο αθλητές μας, με τον Πρόεδρο της Στ Ένωσης κ. Λουκάτο (αριστερά) και τον ιδιοκτήτη του Rio On Court κ. Αρβανιτάκη (δεξιά).
Πριν το εμφύλιο τελικό των δύο αθλητών μας, όπου βρήκε νικητή τον Μιχάλη με 2-1 set (7/6(2), 46,  76(5)), οι Μιχάλης και Άγγελος πέρασαν νικηφόρα τον δεύτερο γύρο με Βασιλόπουλο (ΑΟΑ Πατρών) και Πραπόπουλο (ΟΑ Ρίου) με 2-0 σετ αντίστοιχα. Στον τρίτο γύρο ο Μιχάλης αντιμετώπισε τον Παπαδόπουλο (ΑΟ Ξυλοκάστρου) και ο Άγγελος τον Μεταξά (ΑΟΑ Πατρών), των οποίων και επικράτησαν με 2-0 σετ αντίστοιχα. Στον ημιτελικό ο Μιχάλης επικράτησε του Κουρουνιώτη (Ρήγας ΑΟΑΑ) και ο Άγγελος του Παστού (ΑΟΑ Πατρών), με 2-1 σετ. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα, όπως ανέβηκαν απο την ΣΤ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου.
Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα το ομίλου συγχαίρουν και τους δύο αθλητές τους και τους εύχονται καλή συνέχεια και να είναι γεμάτοι με ψυχική υπομονή και επιμονή, ώστε να φέρουν αντίστοιχα αποτελέσματα και την επόμενη αθλητική χρονιά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...