Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιαννακόπουλος: "Δεν ανακαλώ την απόφασή μου. Φεύγω από την Σπάρτη"

Γιαννακόπουλος: "Δεν ανακαλώ την απόφασή μου. Φεύγω από την Σπάρτη"
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως ανακοίνωσε χθες, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Σπάρτη μετά τις αντιδράσεις από μερίδα οπαδών της Σπάρτης, όπως ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το αν περίμενε τις αντιδράσεις από τον κόσμο: «Οχι που να φανταστώ ότι ο κόσμος της Σπάρτης θα ήταν με μία ομάδα αντίπαλη στην ομάδα της Σπάρτης. Μετά τα χθεσινά που είδα, να είσαι στην πόλη σου, να έχεις καταφέρει να έχεις ανέβει από το ερασιτεχνικό στη Football League και να διεκδικείς την πρόκριση στο Κύπελλο και μια πόλη να υποδέχεται με πανηγυρισμούς τον αντίπαλο... Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δούμε ποτέ μια μικρή ομάδα να κάνει επιτυχίες. Πως περιμένουμε να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο όταν υποστηρίζουν μόνο μεγάλες ομάδες»

Για το ποιες ήταν ακριβώς οι αντιδράσεις του κόσμου: «Υπήρχαν περιστατικά ανθρώπων που επέστρεψαν διαρκείας και μια ανακοίνωση από έναν σύνδεσμο του Ολυμπιακού».

Για τις δηλώσεις Τατούλη: «Δεν έχω ενημερωθεί για τη δήλωση του κ. Τατούλη. Δεν θα ανακαλέσω την απόφασή μου. Ξέρω ότι αρκετοί στη Σπάρτη αγαπάνε την ομάδα. Θα μπορέσει να βρει τον δρόμο της, είμαι σίγουρος».

Για το αν πίστευε ότι θα φτάσει μια τέτοια στιγμή: «Δεν περίμενα τις αντιδράσεις του κόσμου. Το τρίπτυχο κόσμος-διοίκηση-ομάδα πρέπει να είναι μια γροθιά. Όταν δεν έχεις τον κόσμο μαζί σου είναι αδύνατο να ισχύει αυτό».

Για το αν υπήρξαν αντιδράσεις όταν ανέλαβε τη Σπάρτη: «Όχι ένιωσα μεγάλη αγάπη και υποστήριξη από την κοινωνία της Σπάρτης. Δεν μπορούσα να προβλέψω αυτό που έγινε».

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον του Ολυμπιακού: «Όλη η Ελλάδα ξέρει πως κερδίζει ο Ολυμπιακός τα παιχνίδια. Δεν θα ήθελα η Σπάρτη να είναι ένα από τα θύματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το αν ήταν αφορμή της ανακοίνωσης το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Έτυχε να ήταν ο Ολυμπιακός, εκπροσωπεί ό,τι εκπροσωπεί και γι' αυτό βγήκε αυτή η ανακοίνωση. Δεν θα ήταν τόσο επιθετική η ανακοίνωση αν παίζαμε με άλλη ομάδα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...