Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Gazzetta: "Περιμένουν Μανιά - Σελίν στον Αστέρα Τρίπολης"

Gazzetta: "Περιμένουν Μανιά - Σελίν στον Αστέρα Τρίπολης"
Η ενίσχυση του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της μεταγραφικής χειμερινής περιόδου έχει προχωρήσει. Όπως σας έχουμε ενημερώσει ξανά, ο Εβγκέν Σελίν αναμένεται να φορέσει την φανέλα με το αστέρι, ενισχύοντας το κέντρο της άμυνας, το οποίο καλύφθηκε... όπως-όπως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος από τους Κουρμπέλη, Μπέρτο, Χαμντανί, Σεφίλ. Ο τελευταίος δεν έπεισε και αναμένεται να δοθεί δανεικός, όπως κι ο Ντουντού, με τον Βραζιλιάνο να καταλήγει λογικά στη Νέα Σαλαμίνα, ομάδα στο τιμόνι της οποίας είναι ο πρώην τεχνικός των Αρκάδων Στάικος Βεργέτης.
Όσον αφορά στο Μιχάλη Μανιά, υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Αστέρας θα τα βρει με την Βέστερλο, με αποτέλεσμα να απεμπλακεί ο 26χρονος επιθετικός από το κλειστό διετές που έχει με την ουραγό του βελγικού πρωταθλήματος. Πάντως, για κάποιους στην Τρίπολη το θέμα θεωρείται κλεισμένο. Το Gazzetta.gr έχει γράψει από τις 14 Σεπτεμβρίου για τις πιθανότητες επιστροφής του Μανιά στην Ελλάδα για λογαριασμό των Αρκάδων.
Οι... Τσάβες
Μια ακόμη υπόθεση που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας είναι ο Κρίστιαν «Πότσι» Τσάβες. Υπάρχουν έντονες σκέψεις για να βρεθεί η «χρυσή τομή» κι οι δυο πλευρές να χωρίσουν τους δρόμους τους από τη στιγμή που ο Αργεντινός δεν έχει καταφέρει να αποδείξει το λόγο για τον οποίο αποκτήθηκε. 
Πέρυσι, αγωνίστηκε από το Γενάρη που ήρθε στην χώρα μας μέχρι το τέλος σε επτά ματς έχοντας μόλις μία ασίστ, ενώ η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε καλά με τον παίκτη να αντιμετωπίζει προβλήματα μυικών τραυματισμών και να μετρά μόλις δύο συμμετοχές κι αυτές... λειψές (27' με Ξάνθη και 45' με Άρη).
Ωστόσο, ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα του δοθεί περαιτέρω χρόνος, με τις πιθανότητες αποχώρησής του να είναι περισσότερες προς το παρόν, μιας και τα χρήματα με τα οποία αμείβεται είναι αρκετά.
Όσο για τον άλλον Κρίστιαν Τσάβες, αυτόν που μάθαμε από την εξαιρετική του παρουσία στην Ελλάδα με την φανέλα του ΠΑΣ, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη αν και τουλάχιστον προς το παρόν δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες η περίπτωση απόκτησής του.
κατά καιρούς για τον Αστέρα, έχουν γραφτεί σε διάφορα ρεπορτάζ τα ονόματα των Γιάννου, Αραβίδη και Πλατέλλα αλλά τίποτα απ' όλα αυτά δεν αναμένεται τούτη τη στιγμή να πάρει «σάρκα και οστά».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...