Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΣΑΟΟ - Πορεία με 120 άτομα στο υπέροχο Μαίναλο!

ΣΑΟΟ - Πορεία με 120 άτομα στο υπέροχο Μαίναλο!

Στο υπέροχο τοπίο του Μαινάλου, καλωσόρισε ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολογων την άνοιξη την Κυριακή 19.03.2017, σε μια θαυμάσια πορεία στην οποία συμμετείχαν πάνω από 120 άτομα από τον ΣΑΟΟ και φίλοι από την Αθήνα και τον Πύργο.

Έγιναν, όπως ήταν προγραμματισμένο, δύο πορείες, 5 και 3 ωρών αντιστοίχως.

Η πρώτη πορεία ξεκίνησε από τα Κανελλάκια και μέσα από τα Βλάχικα και την Κουρνόβρυση κατέληξε στη Στεμνίτσα, ακολουθώντας το άρτια σηματοδοτημένο και καθαρισμένο από το ΣΑΟΟ μονοπάτι (κόκκινο και κίτρινο) .

Η δεύτερη πορεία ξεκίνησε από το Ραπούνι και μέσα από τον Άνω Ξηρόκαμπο και την Κουρνόβρυση κατέληξε και αυτή στη Στεμνίτσα.

Οι πεζοπόροι απήλαυσαν το καταπράσινο δάσος του Μαινάλου, τη μουσική των δένδρων που δημιουργούσε το ελαφρύ αεράκι, τα αρώματα της φύσης και τα χρώματα των λουλουδιών.

Ακολούθησε φαγητό και το καθιερωμένο γλέντι .

Εν τω μεταξύ, οι φίλοι και τα μέλη του ΣΑΟΟ τηρώντας την παράδοση, παρακολούθησαν την ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών την Παρασκευή 17.03.2017 στο εξωκλήσι της Ανάληψης στον Βράχο της Πηγής. Μετά την ακολουθία ο Σύλλογος προσέφερε νηστίσιμο δείπνο. Να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανέβηκαν ώς την Ανάληψη και ιδιαίτερα τον κύριο Παναγιώτη Κούκλη την κυρία Eυαγγελία Κούβελα για την υπέροχη ψαλτική τους, καθώς επίσης και τον πατέρα Αριστείδη Σκόρδο .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...