Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Έργο Καστρίτη" η παραμονή των Τρικάλων στην Α1 - Αποθέωση για τον Αρκάδα προπονητή!

"Έργο Καστρίτη" η παραμονή των Τρικάλων στην Α1 - Αποθέωση για τον Αρκάδα προπονητή!
Τα Τρίκαλα επικράτησαν εντός έδρας του Κοροίβου με 72-55, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Basket League και τρεις στροφές πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος εξασφάλισαν μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία και την παρουσία τους για πέμπτη σερί σεζόν στα μεγάλα σαλόνια, όπως αναφέρει το ebasket.gr.
Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη “βαφτίστηκε” από πολλούς στο ξεκίνημα της σεζόν, ως το απόλυτο αουτσάιντερ για την παραμονή στην κατηγορία. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριζαν πως οι Θεσσαλοί δεν θα κατέβουν καν στο πρωτάθλημα κι αυτοί που θεωρούσαν πως τα Τρίκαλα θα είχε ρόλο κομπάρσου στην κατηγορία.
Ο Γιάννης Καστρίτης, από την Τρίπολη, ο οποίος είναι ο νεότερος προπονητής στη Basket League, φρόντισε να διαψεύσει τους πάντες και μαζί με τους συνεργάτες του να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο όχι μόνο σώθηκε άνετα, αλλά διεκδικεί και την είσοδο του στα πλέι οφ.
Όπως ήταν φυσικό, μετά το τέλος του αγώνα με τον Κόροιβο, ο Γιάννης Καστρίτης αποθεώθηκε από τον κόσμο των Τρικάλων. “Γιάννης Καστρίτης οε οε οε“, φώναζε ρυθμικά ο κόσμος στο κλειστό των Τρικάλων, με τον νεαρό τεχνικό να ζει στιγμές… Φλεβαράκη και να μπαίνει στις καρδιές των Θεσσαλών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...