Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λύγισε στα πέναλτι το Λεωνίδιο

Λύγισε στα πέναλτι το Λεωνίδιο
Το Λεωνίδιο πάλεψε, έφθασε πολύ κοντά στην πρόκριση ωστόσο δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα στα πέναλτι και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του κυπέλλου ερασιτεχνών από την Ένωση Πανασπροπυργιακού στο Δημοτικό γήπεδο Μαγούλας.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέριες με το Λεωνίδιο να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικο και μετά το ισόπαλο 0-0 της κανονικής διάρκειας να πηγαίνει τον αγώνα στην παράταση και να δίνει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Στην παράταση η ομάδα της Νότιας Κυνουρίας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Χιώτη στο πρώτο ημίχρονο του έξτρα χρόνου να ανοίγει το σκορ και να δίνει το προβάδισμα στο Λεωνίδιο για το 0-1.

Όμως η Ένωση Πανασπροπυργιακού αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης και κατάφερε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαμπρογιώργου να φέρει το παιχνίδι ξανά στα ίσια για το 1-1 και να το οδηγήσει στην διαδικασία των πέναλτι.

Στην Ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι η Ένωση Πανασπροπυργιακού φάνηκε πιο ψύχραιμη αλλά και πιο τυχερή από το Λεωνίδιο ευστοχώντας και στα πέντε πέναλτι που εκτέλεσε για το 5-4 που έδωσε την νίκη και το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών στην ομάδα του.

Μοναδικός ποδοσφαιριστής του Λεωνιδίου που αστόχησε από την άσπρη βούλα ο Σοφοκλής Γιαννούσης με τους ερυθρόλευκους ωστόσο να κάνουν τεράστια προσπάθεια και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο για την πρόκριση.







Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...