Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άκυρη επίθεση της Λάρισας στον βοηθό διαιτητή Δημήτρη Βεργέτη – Έγραψαν για συγγένεια με τον Στάικο, ενώ έχουν απλή συνωνυμία!

Άκυρη επίθεση της Λάρισας στον βοηθό διαιτητή Δημήτρη Βεργέτη – Έγραψαν για συγγένεια με τον Στάικο, ενώ έχουν απλή συνωνυμία!

Η καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ εναντίον του βοηθού Βεργέτη από την Αρκαδία, είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει άμεσα απάντηση από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας.
Ουσιαστικά, η ΕΠΣ Αρκαδίας απαντά στην ΠΑΕ ΑΕΛ ότι η ανακοίνωση της είναι εκτός πραγματικότητας, αφού κατηγορεί τον Δημήτρη Βεργέτη για πράγματα που δεν ισχύουν. Μεταξύ άλλων, η ΕΠΣΑ τονίζει ότι ο Δημήτρης Βεργέτης δεν έχει καμία συγγενική σχέση, παρά μόνο απλή συνωνυμία, με τον προπονητή του Αστέρα, Στάικο Βεργέτη!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαμαρτύρεται εντονότατα για το ορισμό από τους κ.κ. Τριτσώνη και Κουκουλάκη ως βοηθού διαιτητή του Βεργέτη από τον σύνδεσμο Αρκαδίας στον αγώνα με τον Ατρόμητο.
Ο Βεργέτης υπήρξε ο αποκλειστικά υπαίτιος της ήττας της ΑΕΛ στον αγώνα Α' γύρου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου ανέκοψε τους ποδοσφαιριστές μας με τρια ανύπαρκτα οφσάιντ, ενώ το σκορ του αγώνα ήταν 1-1 και ήθελε 20 λεπτά να λήξει.
Ο ίδιος την αμέσως επόμενη Κυριακή ήταν διαιτητής στον αγώνα των Κ20 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ , όπου η ΑΕΛ κέρδιζε 0-2 στο πρώτο ημίχρονο και αυτός με πρωτοφανείς διαιτητικές υποδείξεις οδήγησε την ομάδα μας σε ήττα, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση διαμαρτυρίας και είχε και εντονότατο επεισόδιο με τον κ. Κούγια.
Ο Βεργέτης είναι συγγενής του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Στάικου Βεργέτη.Αριθμ πρτ. 269 7.4.2017

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας αναγκάζεται να πάρει θέση για την άδικη πέρα για πέρα επίθεση που δέχτηκε το μέλος της βοηθός Διαιτητής της Super League κ. Βεργέτης Δημήτριος από την ΠΑΕ Α.Ε.Λ. λόγω του ορισμού του στον αγώνα πρωταθλήματος της S.L. μεταξύ των ομάδων ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Α.Ε.Λ. την Κυριακή 9.4.2017.
Και για να μιλήσουμε συγκεκριμένα και με στοιχεία που δεν επιδέχονται καμία διάψευση.
Η Α.Ε.Λ. κατηγορεί τον κ. Βεργέτη Δημ. για τρία θέματα όπου και στα τρία είναι εκτός πραγματικότητας.
1. Ο κ. Βεργέτης Δημ. δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ οφ – σάϊντ στο οποίο να υπήρξε η παραμικρή αμφισβήτηση από κανέναν στον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Α.Ε.Λ. προφανώς κάποιο μπέρδεμα έχει υπάρξει.
2. Ο κ. Βεργέτης Δημ. δεν ήταν Διαιτητής στον αγώνα Κ-20 ΑΣΤΕΡΑΣ – Α.Ε.Λ. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να αποδειχθεί και από το φύλλο αγώνα. Εξάλλου απαγορεύεται ρητά από τον κανονισμό Βοηθός της S.L. να αγωνίζεται ως Διαιτητής σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα της Ε.Π.Ο.
3. Ο κ. Βεργέτης Δημ. δεν έχει καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ συγγένεια με τον προπονητή του ΑΣΤΕΡΑ και πρόκειται για απλή συνωνυμία.
Η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας θεώρησε υποχρέωση της να αποκαταστήσει την αλήθεια για να υπερασπιστεί το μέλος της αφού εκ των κανονισμών δεν μπορεί ο κ. Βεργέτης Δημ. να κάνει δηλώσεις και να απαντήσει στην άδικη επίθεση που δέχτηκε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...