Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδικός: "Η παραμονή είναι αφιερωμένη στους φιλάθλους μας"

Αρκαδικός: "Η παραμονή είναι αφιερωμένη στους φιλάθλους μας"
Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της ομάδας του Αρκαδικού, Γιάννης Διαμαντάκος, μετά τη νίκη μέσα στο Ηράκλειο:


Για την παραμονή και τον αγώνα: «Στόχος μας έστω και στο φινάλε ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το τι προηγήθηκε πριν ξεκινήσει η σεζόν είναι γνωστό. Ο βασικός μας στόχος ήταν η σωτηρία μας έστω και μέσω της διαδικασίας των play out. Σήμερα τα καταφέραμε. Για τους αθλητές αλλά και για ολόκληρη την ομάδα η επίτευξη του στόχου χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολικός ισοδυναμεί με πρωτάθλημα. Με όλα αυτά τα προβλήματα με τα οποία ξεκινήσαμε και όπως και ξεκινήσαμε, με την χρονική καθυστέρηση που είχαμε και τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην χρονιά. Όλα τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων, η διοίκηση με την μεγάλη απόφαση που πήρε να συμμετάσχει έστω και την τελευταία στιγμή στο πρωτάθλημα της Α2 και βέβαια στους φιλάθλους του Αρκαδικού όπου και σήμερα ήταν μαζί μας και τους αφιερώνουμε την σημερινή νίκη και την επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία».

Για το αν η νίκη της Τρίπολης έδωσε ώθηση για να την νίκη και στο Ηράκλειο: «Το σημερινό παιχνίδι από ψυχολογικής άποψης ήταν πιο εύκολο για εμάς διότι για το Ηράκλειο ήταν αγώνας χωρίς αύριο με την πίεση να έχει μεταφερθεί στην αντίπαλη ομάδα. Αυτό το ξέραμε εξ’ αρχής. Δεν ήταν θέμα ώθησης αλλά και πίεσης για το Ηράκλειο. Από την πλευρά μας εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι σε κάποια κομμάτια της άμυνας μας, είχαμε περισσότερη πίεση στην μπάλα καταφέρνοντας να κερδίσουμε πολλές κατοχές και να έχουμε εύκολα καλάθια και νομίζω αυτό συνετέλεσε περισσότερο για να καμφθεί το ηθικό της ομάδας του Ηρακλείου».

Για το άνοιγμα και το κλείσιμο της σεζόν στο ίδιο γήπεδο: «Ο φετινός κύκλος έκλεισε στο Ηράκλειο εδώ όπου ανοίξει. Βέβαια δεν είχαμε ξεκινήσει καλά αφού είχαμε χάσει την πρώτη αγωνιστική το φινάλε όμως ήταν το καλύτερο για εμάς. Δυστυχώς για το Ηράκλειο στο οποίο θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια και να το συγχαρώ για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε σε όλη την  σεζόν η χρονιά δεν έκλεισε καλά. Ελπίζω να ανακάμψει γρήγορα και να δούμε πάλι στις μεγάλες κατηγορίες του Ελληνικού μπάσκετ»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...