Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Επίθεση» ΠΑΟΚτσή σε Μητσοτάκη: «Ο Μαρινάκης είναι καλύτερος;» (vd)

«Επίθεση» ΠΑΟΚτσή σε Μητσοτάκη: «Ο Μαρινάκης είναι καλύτερος;» (vd)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το που έφτασε στο ξενοδοχείο όπου είναι προγραμματισμένη η ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, δέχτηκε φραστική "επίθεση" από οπαδό του ΠΑΟΚ που μεταξύ άλλων του είπε: "Είναι καλύτερος ο Μαρινάκης;"

Όπως διαβάσατε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ του SDNA η περιοχή γύρω από το "Porto Palace" όπου είναι προγραμματισμένη η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι σχεδόν αποκλεισμένη από τις δυνάμεις των ΜΑΤ και τις κλούβες που υπάρχουν στον δρόμο.

Παρόλα αυτά, κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, δίχως να φέρουν διακριτικά πέρασαν τον έλεγχο της αστυνομίας και ένας εξ' αυτών επιτέθηκε φραστικά στον αρχηγό της ΝΔ, την ώρα που αυτός έφτασε στο ξενοδοχείο κάτω από αυξημένα μέτρα προστασίας. 

Ο εξαγριωμένος οπαδός προσπάθησε να τον προσεγγίσει, φωνάζοντας: "Είναι καλύτερος ο Μαρινάκης από τον Σαββίδη;", κάπου εκεί άτομα της ασφαλείας του Μητσοτάκη επενέβησαν και αφού πρώτα όπως φαίνεται και στο βίντεο του SDNA προσπάθησαν να του "κλείσουν" το στόμα, στη συνέχεια τον απομάκρυναν από το σημείο, με τον ίδιο αμέσως μετά να καταγγέλλει στα κανάλια που ήταν έξω από το ξενοδοχείο πως τον πηγαίνουν σε κοντινό αστυνομικό τμήμα για να συλληφθεί.

Δειτε το βίντεο του SDNA:

2 σχόλια

  • anonymoys
    anonymoys Τετάρτη, 24 Μαϊος 2017 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί ρε παιδιά όσοι σαν υπουργοί έφεραν όπλα στην Ελλάδα από Ρωσία πήγαν ....... μέσα; Από Γερμανία επίσης μέσα πήγαν. Δεν αγοράστηκαν όπλα από αλλού;

  • anonymoys
    anonymoys Τρίτη, 23 Μαϊος 2017 22:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Η οικογένεια είναι παντού και παντοδύναμη, τι νομίζεται; να συλληφθεί, ρε τι λέτε; Φοβούνται τους Ρώσους και τώρα που γίνεται εισβολή μέσω ΙΒΑΝ δημιουργούν ...... αγώνες ;;;;;; Όσοι είναι με Ρώσους συλλαμβάνονται και φυλακίζονται οι άλλοι έξωωωωω!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...