Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έπεσε η αυλαία στο SEFA Basketball Camp!

Έπεσε η αυλαία στο SEFA Basketball Camp!
Η αυλαία για το 4ο SEFA Basketball Camp έπεσε την Δευτέρα, κλείνοντας τέσσερις γεμάτες ημέρες με μπάσκετ αλλά και παρουσίες που ικανοποίησαν τα παιδιά.

Η τέταρτη και τελευταία μέρα είχε πολύ παιχνίδι, διαγωνισμούς, βραβεύσεις και βέβαια πολλές εκπλήξεις από πλευράς διοργανωτών με το παρκέ του ΔΑΚ Τρίπολης να πλημμυρίζει από π όμορφα χαμόγελα με την ικανοποίηση να είναι έκδηλη στα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών που έλαβαν συμμετοχή στο camp.

Πέραν από τους συνηθισμένους  αγώνες 3 on 3 και τους διαγωνισμούς σε δεξιοτεχνία, βολές και τρίποντα η έκπληξη ήταν ότι για πρώτη φορά διεξήχθη αγώνας All Star επίλεκτων παιδιών σε πρότυπα NBA ανάμεσα αν λάβει κανείς υπόψιν την ονομασία των δύο ομάδων (Ανατολή- Δύση).

Το παιχνίδι αποζημίωσε τους πάντες που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης με τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να προσφέρουν τρομερό θέαμα και πολύ όμορφες φάσεις ανάμεσα τους εντυπωσιακά καρφώματα και ένα τρομερό buzzer beater του Δημήτρη Μιαούλη που πήγε την αναμέτρηση στην παράταση.

Το παρών στην "τελετή" λήξης έδωσε ο Περιφερειάρχης Πελλοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ενώ τις ημέρες που διεξαγώταν το Camp από το ΔΑΚ Τρίπολης πέρασαν ο πρώην προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού, Γιάννης Χρυσανθόπουλος και ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Επίσης, κοντά στα παιδιά βρέθηκαν και τρεις παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Αρκαδικού και αγαπήθηκαν, ο Άκης Καλλινικίδης, ο Χριστόφορος Στεφανίδης και ο Βασίλης Καββαδάς.

Τέλος, η ΚΑΕ Αρκαδικός θέλει να ευχαριστήσε, δημόσια, όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια.
 
Περισσότερες φωτογραφίες, ΕΔΩ: http://www.arcadikosbc.gr/article/epese-i-aylaia-sto-sefa-basketball-camp

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...