Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γ' Εθνική ... από τον Οκτώβριο!

Γ' Εθνική ... από τον Οκτώβριο!
Πολλές είναι οι εκκρεμότητες για τις θέσεις στη Football League και τη Γ’ Εθνική, με αποτέλεσμα η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ να μην προχωρήσει στον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής για τη νέα σεζόν.

Ο αγώνας μπαράζ ανόδου για τη Football League ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης ορίστηκε για την Τετάρτη (13/9), αλλά τη Δευτέρα (11/9) ενδέχεται να ληφθεί άλλη απόφαση, αν οριστικοποιηθεί η αδυναμία του Ηρακλή να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Παράλληλα, δεν έχει εκδοθεί ακόμα η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την νομιμότητα συμμετοχής του ΝΠΣ Βόλος στη Γ’ Εθνική.

Όλα αυτά οδήγησαν στην απόφαση να αναβληθεί ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής για την Τετάρτη (13/9), με την ελπίδα ως τότε να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αυτή η καθυστέρηση οδηγεί και την εκ νέου μετάθεση της σέντρας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κατά μια εβδομάδα, δηλαδή για την 1η Οκτωβρίου. Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει τη Δευτέρα 18/9 στα γραφεία της ΕΠΟ αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας mikriliga.com.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...