Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης: "Ο Αστέρας είναι η μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων χρόνων στην Αρκαδία. Όλοι να στηρίξουμε την ομάδα"

Βλάσης: "Ο Αστέρας είναι η μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων χρόνων στην Αρκαδία. Όλοι να στηρίξουμε την ομάδα"

Άσχημα ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης. Ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο οποίος πάντα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, συνιστά ψυχραιμία, τονίζει ότι οι ιδιοκτήτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να ανακάμψει η ομάδα και τονίζει ότι ο Αστέρας είναι η μεγαλύτερη επένδυση τα τελευταία χρόνοια στην Αρκαδία.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΒΛΑΣΗ

"Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο ο ΑΣΤΕΡΑΣ μας. Στεναχωρηθήκαμε για δύο αποτελέσματα οι πιστοί οπαδοί του, οι απανταχού Αρκάδες.

Όμως σε αυτές τις στιγμές πρέπει να σταθούμε δίπλα στην Ομάδα μας - ΟΛΟΙ. Με αγάπη, με υπομονή,με την στήριξη που χρειάζεται και της αξίζει. Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί της ξέρουν, ασφαλώς, τι πρέπει να γίνει, θα βρουν το κατάλληλο φάρμακο, όπως εξάλλου έχουν κάνει κι άλλες φορές.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ αποτελεί την μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων χρόνων στην Αρκαδία, δίνει δουλειά σε δεκάδες οικογένειες!

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και φίλαθλοι θα φέρουμε και πάλι, σύντομα, την ομάδα μας εκεί που της πρέπει, εκεί που την θέλουμε."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...