Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικός - Άγιος Ιερόθεος 1-0

Παναρκαδικός - Άγιος Ιερόθεος 1-0

Ακόμη ένα δυνατό φιλικό αγωνιστικό τεστ πραγματοποίησε η ομάδα του Παναρκαδικού το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού απέναντι στην ομάδα του Αγίου Ιερόθεου. Μία αναμέτρηση στην οποία οι προπονητές των δύο ομάδων θέλησαν να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. ‘Ένα παιχνίδι το οποίο είχε δυνατές φάσεις και φάσεις, που ωστόσο επέφεραν μόλις ένα γκολ. Το τέρμα που διαμόρφωσε το τελικό 0-1 σημειώθηκε στο 62’ για τους «φιλοξενούμενους» με τον Νιζάμη.

Αγωνιστικά η ομάδα του Περιστερίου αποδείχθηκε καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Αποδείχθηκε αρκετά καλή στην κυκλοφορία της μπάλας, στην ανάπτυξή της, ενώ φάνηκε αρκετά σοβαρή και στον αμυντικό τομέα. Φάνηκε ότι είχε αγωνιστικό πλάνο το οποίο σε μεγάλο βαθμό εφάρμοσαν οι παίκτες του κ. Κούστα στον αγωνιστικό χώρο. Την ίδια ώρα η ομάδα του Παναρκαδικού φάνηκε να αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες στην επίθεση και στη δημιουργία φάσεων καθώς και στην κυκλοφορία της μπάλας, καθώς οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν σε μεγάλο διάστημα του ματς να πιέζουν ψηλά τον Παναρκαδικό. Σε κάθε περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και βάσει σε διαδικασία το προπονητικό τιμ του Παναρκαδικού να δουλέψει περισσότερο σε κάποιους τομείς.

Καλύτερο ξεκίνημα για τον Άγιο Ιερόθεο…

Η ομάδα της Αττικής ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς φροντίζοντας να πιέζει την ομάδα του Παναρκαδικού στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου. Ουσιαστικές φάσεις πάντως στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης δεν υπήρξαν από τις δύο ομάδες. Στο 20’ μετά από γύρισμα από δεξιά ο Τσατσαρής με προβολή έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Πετρόπουλου. Στο 21’ ένα σουτ του Αργυρίου έφυγε ψηλά άουτ από καλή θέση, ενώ στο 23’ ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους «φιλόξενούμενους». Συγκεκριμένα στο 23’ ένα φοβερό δυνατό σουτ από τον Αργυρίου εκτός περιοχής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πετρόπουλου.

Ο Παναρκαδικός προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς και να απαντήσει στις επιθετικές αξιόλογες στιγμές. Στο 29’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Νάνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 41’ μετά από γρήγορη επίθεση του Παναρκαδικού και λάθος στη μεσαία γραμμή για τους «φιλοξενούμενους» η μπαλιά του Νίκου Λυμπερόπουλου στον Τσιώλη και το πλασέ του τελευταίου σε έξοδο του Ρούμπη, πέρασε βασανιστικά λίγο έξω από δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Ίδια «εικόνα» και στην επανάληψη…

Το παιχνίδι και στο β’ μέρος αποδείχθηκε καλύτερο για την ομάδα του Άγιου Ιερόθεου. Οι «φιλοξενούμενοι» κατάφεραν να είναι πιο ουσιαστικοί στην κυκλοφορία της μπάλας και στην επανάληψη φέρνοντας τη μπάλα πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Στο 46’ η κεφαλιά του Σαγανά αποκρούεται από τον Πετρόπουλο. Στο 54’ μετά από επέλαση του Νιζάμη, το γύρισμά του σταματάει στον Πετρόπουλο πριν στρωθεί σε θέση βολής στον έμπειρο Σαγανά. Στο 55’ σειρά του Ομπόσου να απειλήσει για τον Παναρκαδικό μετά από πολύ ώρα. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» μετάαπό ωραία ενέργεια βρέθηκε απέναντι στον Ρούμπη τον οποίο δεν μπόρεσε να νικήσει με γυριστό σουτ.



Στο 62’ όμως μετά από κακή απομάκρυνση από απόκρουση του Πετρόπουλου η μπάλα στρώθηκε στον Νιζάμη που από την μικρή περιοχή με εύκολο πλασέ σκόραρε για το 0-1. Τέλος στο 65’ η κεφαλιά του Μπιρμπίλι μετά από γύρισμα με το κεφάλι από αριστερά κατέληξε λίγο άουτ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του ματς έπεσε με τους δύο προπονητές να πραγματοποιούν διαδοχικές αλλαγές. Λίγες οι φάσεις και καμία κλασική για κάποιο ακόμη τέρμα στην αναμέτρηση, με το τελικό 0-1 να αποτελεί γεγονός.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού.

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος.

ΘΕΑΤΕΣ: 80-100.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελάκος Ν. (Αρκαδίας).

ΒΟΗΘΟΙ: Παπαγεωργίου (Αρκαδίας), Μπόζνος (Αρκαδίας).

ΤΕΡΜΑΤΑ: 62’ Νιζάμης.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 23’ Αργυρίου.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Πετρόπουλος, Άσεν, Μπούτας, Νάνος, Κυριακόπουλος, Στρέμπας, Δ. Λυμπερόπουλος, Νάτσης, Ομπόσου, Ν. Λυμπερόπουλος, Γιουκούδης.Αγωνίστηκαν και οι: Απειρανθίτης, Τσιώλης, Τσέκος, Συρεγγέλας.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Νίκος Κούστας): Ρούμπης, Τρακούσης, Κατσίκιας, Κεφαλίδης, Μπιρμπίλι, Τσατσαρής, Σαγανάς, Μαρτίνος, Αργυρίου, Σιμιτζής, Νιζάμης. Αγωνίστηκαν και οι: Πολίτης, Τζούνιορ, Ρικάνοφ, Πολίτης, Παρασκευόπουλος, Λέσi.

http://contraepithesi.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...