Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιαννακόπουλος: "Ήταν το πιο ξεκούραστο παιχνίδι που έχω κάνει απέναντι στον Παναθηναϊκό"

Γιαννακόπουλος: "Ήταν το πιο ξεκούραστο παιχνίδι που έχω κάνει απέναντι στον Παναθηναϊκό"
Οι Φαίακες έκαναν την έκπληξη της αγωνιστικής και στο ντεμπούτο του Αλέκου Βοσνιάδη πανηγύρισαν την πρώτη φετινή νίκη τους, απέναντι μάλιστα στον... πληγωμένο Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" έρχονταν από διαδοχικές άσχημες εμφανίσεις κι ο Αρκάς Νίκος Γιαννακόπουλος μιλώντας στο SDNA δεν κρύβει ότι φοβόταν ένα ξέσπασμα της πρώην ομάδας του απέναντι στην Κέρκυρα. Όχι βέβαια αυτό μόνο δεν έγινε, αλλά ο 24χρονος πορτιέρο πέρασε κι ένα από τα πιο ξεκούραστα βράδια της καριέρας του, κάτι που σίγουρα δεν περίμενε ούτε ο ίδιος. 

«Ηταν το πιο ξεκούραστο παιχνίδι που έχω κάνει ποτέ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αυτό βέβαια οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά που έκαναν τα παιδιά που ήταν μπροστά, τόσο στην άμυνα, όσο και στο κέντρο. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε καν να απειλήσει, καταφέραμε να κλείσουμε πολύ καλά τους χώρους, παίξαμε με τις γραμμές πολύ κοντά και δείξαμε όλα τα παιδιά τρομερή διάθεση», ήταν το πρώτο σχόλιο του τερματοφύλακα της Κέρκυρας. 

«Όλοι παίξαμε στα... κόκκινα»! 

«Παίξαμε στα κόκκινα όλοι οι παίκτες, νομίζω ότι τουλάχιστον 7-8 ποδοσφαιριστές μας αγωνίστηκαν τουλάχιστον στο “7-8” και η ομάδα έδειξε χαρακτήρα μετά το άσχημο ξεκίνημα που έκανε. Φυσικά έπαιξε τον ρόλο του ότι είχαμε κι έναν καινούργιο προπονητή, όλοι θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν να έχουν θέση στην ενδεκάδα κι αυτό μας έδωσε έξτρα κίνητρο», ανέφερε ο Γιαννακόπουλος για την αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα των Φαιάκων. 



«Στον ΠΑΟ αξίζει να κυνηγάει τίτλους, δεν πήρα ευκαιρίες»

Όσο για το πώς βλέπει την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι;

«Για να πω την αλήθεια μετά τις άσχημες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού με Πλατανιά και Λεβαδειακό, φοβήθηκα μήπως ξεσπάσει με εμάς. Ομως ήμασταν ανώτεροι και κερδίσαμε απόλυτα δίκαια. Δεν τους αφήσαμε να μας απειλήσουν. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να γίνει ομάδα. Εχει πολύ καλές μονάδες, αλλά δεν έχουν δέσει ακόμα, φαίνεται να μην έχει περάσει η φιλοσοφία του προπονητή, αυτό θεωρώ πως είναι το πρόβλημα. Μακάρι να αλλάξει αυτό γιατί πραγματικά δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό ούτε αυτή η θέση, ούτε κι όσα λέγονται. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που πρέπει και του αξίζει να κυνηγάει τίτλους».

Οσο για τις ευκαιρίες που... δεν πήρε στους “πράσινους”:  
«Ηταν περίεργο σίγουρα το συναίσθημα, ήταν όντως η πρώτη φορά που αντιμετώπισα τον Παναθηναϊκό μετά την αποχώρησή μου. Αλλά όταν αλλάζεις φανέλα, οφείλεις να δίνεις το 100% για την ομάδα σου κι αυτό έκανα εγώ. Στον Παναθηναϊκό δεν μου δόθηκαν οι ευκαιρίες για να μπορέσω να δείξει πράγματα. Ημουν επιλογή του κ.Βόκολου, αλλά τότε η ομάδα ήταν σε μία περίεργη φάση και δεν υπήρχε περιθώριο ρίσκου με τη χρησιμοποίηση ενός άλλου τερματοφύλακα. Αν πάντως μου είχαν δοθεί ευκαιρίες, νομίζω ότι θα ήμουν αυτός που έπρεπε...». 



«Οταν φεύγεις από τον Παναθηναϊκό, θες να παίζεις»

Πηγαίνοντας στην Κέρκυρα βέβαια βρήκε έναν Κουτζαβασίλη που ερχόταν από εξαιρετική σεζόν, παρ' όλα αυτά ο ίδιος κατάφερε να καθιερωθεί με το καλημέρα: 
«Δεν ήρθα σίγουρα για να κάθομαι στον πάγκο, όταν φεύγεις από μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και πηγαίνεις κάπου αλλού, θέλεις προφανώς να παίζεις, παρ' όλα αυτά αν δεν δουλεύεις, δεν πρόκειται να σου χαριστεί κανείς. Νομίζω ότι κέρδισα τη θέση με τη δουλειά μου και την παρουσία μου στις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια».  

Ενώ για την εικόνα του πρωταθλήματος κι αν περιμένει κάτι διαφορετικό φέτος: 
«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγουν συμπεράσματα και να γίνουν εκτιμήσεις. Πιστεύω πάντως ότι θα δούμε από τα καλύτερα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, γιατί και οι τέσσερις μεγάλοι έχουν αποκτήσει καλούς παίκτες. Πρέπει να περιμένουμε όμως για να δούμε αν έχει κλείσει η ψαλίδα. Ο Ολυμπιακός πάντως λόγω Τσάμπιονς Λιγκ φορτσάρει πάντα αυτό το διάστημα και τη δεδομένη στιγμή δείχνει να έχει ένα αγωνιστικό πλεονέκτημα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...