Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδικός | Νέος προπονητής ο έμπειρος Τζίμης Κουστένης με καταγωγή από την Αρκαδία!

Αρκαδικός | Νέος προπονητής ο έμπειρος Τζίμης Κουστένης με καταγωγή από την Αρκαδία!

Ο Τζίμης Κουστένης θα είναι ο προπονητής που θα αναλάβει να οδηγήσει τον Αρκαδικό στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Γιάννη Διαμαντάκο.

Το basketa.gr σε αναλυτικό του ρεπορτάζ στις 29/8 σας είχε ενημερώσει για τα δυο ονόματα προπονητών που είχαν το προβάδισμα, με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει τα χέρια και να αναμένεται να ξεκινήσει το χτίσιμο, θέλοντας να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα.

Ο Αρκαδικός θα παραταχθεί με εφηβικό στο παιχνίδι του Κυπέλλου το προσεχές Σάββατο (16/9) όταν θα έχει να αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας παιχνίδι έναν εκ των Μαχητών με την Καβάλα.
Θωμάς Κυρίτσης.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΙΜΗΣ ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ

Ο Δημήτρης (Τζίμης) Κουστένης κατάγεται από την Αρκαδία, γεννήθηκε το 1996 και μεγάλωσε στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών πριν επιστρέψει στην Ελλάδα κι εγκατασταθεί μόνιμα στο Περιστέρι.

Ο Τζίμης Κουστένης δυναμικός προπονητής, είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Διατέλεσε για χρόνια βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη (1997-2004 Περιστέρι, 2005-07 Πανελλήνιος και 2010-2011 πάλι στο Περιστέρι).

Επίσης έχει εργαστεί στον Πανιώνιο τη σεζόν 2007-2008 με το Μηνά Γκέκο και το Νέναντ Μάρκοβιτς ενώ επέστρεψε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης τη σεζόν 2009-10 ως συνεργάτης του τελευταίου.

Το 2012 ανέλαβε head coach στο Περιστέρι και την επόμενη χρονιά (2013) στον Ηλυσιακό. Την φετινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε ως προπονητής του Εθνικού Πειραιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2.

Στη συνέχεια, ανέλαβε την Ελευσίνα, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο ΑΠΟΕΛ Κύπρου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...